Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Gre kdo na Lumpijev tek?

Gre kdo na Lumpijev tek?

Pozdravljene (i)!

Saj sem že v naslovu vse povedala. Za tiste, ki ne veste: v nedeljo je v okviru Ljubljanskega maratona tudi Lumpijev tek (300 metrov) za otroke. Mi gremo (z našo 3,5 letnico). Oči bo “pomoč”, mami pa fotografinja.

Za tiste, ki ste že kdaj bili – kako izgleda? Ali tečejo starši zraven (predvidevam, da s predšolskimi otroki že)? Vsaka informacija dobrodošla.

Morda se pa vidimo. LP

Urša

Mi smo bili lani in letos seveda tudi gremo. Lumpijv tek je namenjen predšolskim otrokom in skoraj vsi tečejo z enim od staršev. Na cilju pa so vsi obdarjeni (lani so dobili zlato medaljo in vrečko lumpijevih izdelkov).
Naša je bila navdušena in letos komaj čaka…….

Kje pa je ta tek?

Kakšno vreme pa je kaj napovedano?
Moj mož se je prijavil za 6 km, čeprav bi zmogel 21 km, a prav da ne v zmagovalnem tempu :)))) zdaj pa je itak dežuren, tako da bi kvečjemu šla samo z malim.
T.

Kako pa se na tale Lumpijev tek prijaviš?
Moraš to storiti prej ali lahko na samem štartu?
Kdaj se začne in kje?

Hvala in lep večer

m

Tek je na Kongresnem trgu – štart ob 10.30. Prijave v velikem šotoru do 10. ure (sem zjutraj zasledila v Poletu in upam, da sem si prav zapomnila). Prijavnine ni. Se vidimo??

LP

Urša

UršaR!

100 x hvala! Pridemo! Naš malček se že veseli ko smo mu povedali, da je to tekmovanje, da bo oči z njim tekel, da bo mogoče kakšna nagrada… !

Komaj čakamo!

lp in hvala za infomacijo
M

New Report

Close