Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Grem na koncert, me bodo grdo gledalu?

Grem na koncert, me bodo grdo gledalu?

Karte imam ze od lani, nisem premozna, karte niso bile poceni. Namen je bil peljati starsa, sedaj gremo s prijatelji. Na koncert gre mnogo ljudi, lahko se okuzim tudi od sorodnikov itd,ki bodo itak sli. Zato se mi zdi neumno, da ne gremo. Ce se drzavi fucka, naj jaz ostanem doma zaradi obtozujocih pogledov in v vsakem primeru obolelih zaradi izvedenega koncerta.
Skoda, da ga ne odpovedo oziroma prestavijo. Tako pac gremo, ceravno z grenkim priokusom.


Sej ni čudn da se državi jebe za njen folk če se folku jebe samemu zase.
V normalni državi bi itak prestavil normaln folk bi pa bojkotiral koncert tega kretena pa čeprav bi popušil keš za karto.
Zanimivo in žalostno je prebrat da sebe svoje zdravje in folk okoli sebe cenite do nekje 150€ (cca cena za drage karte)

Zakaj pa starši ne grejo? Saj jih boš itak ti okužila jutri, ko boš šla k njim na kosilo. Pa jih bo itak pobralo. Pa še starše od tvojih prijateljev, sodelavcev..

Zakaj ne bi šla na koncert? Pri nas so tudi koncerti.Včeraj je bila polna dvorana obkoncertu Kreslina.Jutri imamo v Kulturnem domu brezplačen Stand up večer ob dnevu žena,ravno poteka modna revija za ženske v mestu, kjer se udeleži veliko občank in ob koncu vsaka dobi od MO najeglček, za ženske so ob prazniku zastonj odprti muzeji….Zakaj se ne bi udeleževali, če smo zdravi.Bolni naj doma ostanejo. Če bo pa tako kot v Italiji je pa že druga pesem….
Vem tudi jaz imam starše ampak zaenkrat tudi onadva še naokoli hodita…
Mene najbolj skrbi to, da se virus obdrži nekaj dni na trdih površinah….

Če že res moraš it, poskušaj zavestno narediti vse, da se zaščitiš. Zakaj bi te kdo grdo gledal? Saj ti lastno zdravje ogrožaš, to je tvoj problem.

Imaš dve možnosti, od katerih je ena zelo rizična, druga pa varna.
Kaj bi rada od nas? Da se odločimo namesto tebe?

Mah pusti jo, če se odloči, da bo žrtveno jagnje, pa naj bo.

Bravo. Takoj naslednji dan pa povabi celo zlahto na kosilo.


Take se rabi za širjenje virusa. Zaradi takih kot si ti bo stanje čez en teden tako, kot je danes v Italiji. Druženje je potrebno da se virus širi. Če bi se dva tedna vsi držali doma, potem pa se ne bi mogel.

ne ne gres

New Report

Close