Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu groza groza groza

groza groza groza

Dragi moji, prosim za nasvet.

Zgodilo se mi je nekaj groznega. Zadnje čase me res precej razganja, stara sem 24 let in pred pol leta sva šla s tipom narazen. Od takrat še nisem seksala, ker sem ga prebolevala. Pa me je kar naenkrat prijelo, da sem se začela v službi samozadovoljevati, in me je sredi tega dobil šef!!! Mene bo kap. Samo pobuljil je in šel ven. Kako naj mu stopim pred oči??? Jaz sem sploh iz pisarne ne upam. Noge sem imela na mizi in bilo je očitno, ker sem bila brez hlačk. Prosim za tolažbo in nasvete. Zmedena sem. Joj joj.

zdaj mu boš pa morala dat, drugače bodo težave.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ej hvala za tako tolažbo. :((

Ja kaj ap je to slabega?

Sej sama praviš, da si potrebna.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma sram me je, pa kaj če me iz službe vrže?

Ni problema, povej mu, da si lovila pajka…

Verjamem, da ti je grozno. Poskusi s tole finto – predstavljaj si, da je situacija obratna – da si ti zalotila njega! Kako bi razmišljala? Bi ga odpustila, če bi bila ti šef? Kako bi ga poslej gledala? Po moje bi se ti začel zdeti žgečkljivo zanimiv. No, najbrž nisi tega počela pred kakimi strankami, ne? Po moje si ga je še on potem na roke vrgel, ko te je videl:)))
Dopoveduj si, da to vsi počnemo ( tudi npr. prdimo, naglas seremo, rigamo, …), večina pač v varnem zavetju zaklenjenih vrat.

se strinjam z EVO, čeprav je situacija res zajebana.prej ko se bosta soočila, prej bo ta tvoj grozen občutek mimo. po mojem je njemu glih tok nerodno kot tebi in najbrž tut on ne ve, kako se naj obnaša in kaj nej nardi. da bi te odpustil? po mojem mala verjetnost, edino če je kak zategnjen konzervativec. v najslabšem pomenu ti bo kako moralno spustil, najbrž pa niti to ne. nikakor pa se ne izogibaj vajinemu čim prejšnjemu srečanju, ker boš i izogibanjem samo podaljševala agonijo. lahko da boš nad njegovo reakcijo presenečena v pozitivnem smislu. tut on je člove, provzaprov je desc, ki si ga res najbrž marsikje na roko osvaljka

…hm…zamišljam si mojega šefa….kako bi pobuljil , ko bi kaj takega videl :)))

…daj, daj…..saj je moški….ko ga srečaš, mu pomežikni in reci : hm…potreba je pač potreba in nareži se…..če te bo zaradi tega odpustil….ajaja…kje pa….sanjal bo sedaj tvoje noge na miz….ej…mimogrede…koliko je pa star ??

….drugič pa …malo drugače se usedi, ko te stvari počneš :)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Si pa faca veš, pa kje so takšne ženske kot si ti, jih iščem pa jih ne najdem……?
Glede tvojga šefa, sm isto mnenja kot pravi Eva, tko da brez skrbi, mogoče ti bo sčasoma celo kako pomagu ?

Srečno

Lp, Uroš

Sporoči nam kako se je izšlo, me res zanima…..?

…hehehehe…pa telefonsko naj ti da, a???

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

aaaa:))))
LOL

Si predstavljam začudenje in neprijeten filing obeh.
Odkrito povedano, najbolše, da pozabiš na vse skupaj. Manj kot boš pogrevala stvar, boljše bo in hitreje pozabljeno.
Če si pa zato šefu polepšala kakšen samoten trenutek na wc-ju, al pa mal bol intenzivno noč z njegovo ženo, si pa lahko samo v + šteješ. Če bo naslednji mesec plača kaj višja, potem veš zakaj :)))).

LP

Po moje si ti hotela bit zalotena, saj to je še večji čar, a ne? Zdej ti je pa mal na moralo udarilo

Res nisi v zavidljivi situaciji, okej ,ne hodis v sluzbo zato, da bi se tam igrala sama s seboj, ampak tudi ti si le clovek in se zgodi in sedaj kakor si mela jajca se igrat rajcat, mej zdaj jajca stopiti pred njegove oci in rect, “okej, vem da ni vredu ampak kle sm lincajte me, oziroma povejte mi kar mi gre in gremo dalje! Obljubim, da se kaj tazga ne bo vec zgodilo, mela sem slab dan in to je to, oprostite”, no nekak tko bi rekla jaz in ce je normalen clovek, bo reku pozabte, gremo dalje in se bo muzal;) in te se veckrat vidu tm vso razkoraceno, če pa je tvoj šef en bl tak ,ki kaj tazga ne bo toleriral je pa bolje da si lepo tiho in čakas na njegov namig…
Ej, ce je Severina prezvela k jo je gledu skor cel svet, bos tud ti enga sojga sefa..;)

No in kaj je bilo po tem, ko si prišla ven iz pisarne???
Dej, dej, mene firbec matra nadaljevanje.
Se pa strinjam z ostalimi, da si ga je šel še on vržt na roko in mu boš ostala v večnem spominu!!

Se bojim, da nas je punca vrgla na finto. Vrgla kost za glodanje, vse skupaj si je pa seveda izmislila. Sorry, če se motim. Pa tudi če se ne, si vsaj izmisli, kako je bilo potem…

Si še vedno v pisarni :))??

ti si pa res pojava, samozadovoljevati se med delovnim časom, maš pa res cajt ej…

Hvala za odgovore.

V petek sem se izmuznila domov, tako, da ga nisem srečala. Cel vikend sem bila na trnih. Danes zjutraj pa mi je dajal neke naloge in se obnašava, kot da ni bilo nič. Najhuje je mimo. Upam, da je pozabil.

Zdaj me je minilo samozadovoljevanje še doma v postelji. In še pojasnilo: v službi sem to v petek počela prvič, šef se mogoče trikrat na leto pojavi v moji pisarni in nikoli ob petkih. Murphy, kaj čem.

Ja nič, kar dat mu boš morala, drugače bo vsem povedal. Pa tudi tega nisi povedala ali ti je vsaj muco pohvalil

sorči, ti ne verjamem… predvsem ne tistega, da si imela sredi delovnega dne noge na mizi in bila brez hlačk… samozadovoljevat se da namreč precej bolj diskretno ko je sila in ne verjamem, da bi kdo tako tvegal

Se strinjam z -mm, čeprav sem med prvimi padla na finto.

Kaj naj rečem? Bilo je res, če bi pa videli, da večinoma sama delam v celem nadstropju, da slišim ljudi že na hodniku da prihajajo… Vsekakor se ne bo ponovilo. Lep dan vsem.

New Report

Close