Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek GROŽNJE SDS

GROŽNJE SDS

Člani in članice SDS so se znova, tako kot v predvolilnem času pred štirimi leti, zbrali na vrhu Triglava. Manjkal ni niti predsednik stranke in premier Janez Janša. Dejal je, da stranka nadaljuje svojo povezovalno politiko in da bo tako delovala tudi v prihodnje.

Vir: 24 ur

S tako POVEZOVALNO POLITIKO, ki jo je stranka izvajala v zadnjih štirih letih je sprla Slovenski narod, bolj kod kdaj koli prej.

Torej mi ta napoved daje pridih grožnje. Si naš, če ne ………….

hehehe, me prav zanima katera stranka, bi v primeru njihove zmage še upala z njimi v koalicijo, kakor kaže, bo od strank, ki so bile z njimi v koaliciji v parlament prišel samo Desus, vse ostale mu je uspelo uničiti.

toliko o njegovi povezovalni politiki, s kom se bo pa sedaj povezoval???

Grožnje ? Ne bodi toliko prestrašen, vrabček :-), če zmaga Pahor, bomo tudi prestrašeni, ali kako ?

Ninej, s kom se bo povezoval, bo njegova skrb, mene osebno nič ne skrbi. Sicer je pa bolj ali manj jasno, Pahor bo vzel desus, lds in zares, Janša pa to kar ima sedaj s tem, da bo mogoče desus zamenjan z Jelinčičem. Ta naša blokovska delitev bo pač ostala … v kakšno presenečenje, v smislu koalicije Janša-Pahor, pa zelo dvomim.

pa saj v tem je Janšev problem, tudi če zmaga mu ne bo uspelo sestaviti koalicije. Si prebral kaj sem napisala? SLS in NSi zelo slabo kaže, skoraj gotovo ne bosta v parlamentu, pa tudi če jima uspe prestopiti prag bo premalo sedežev za sestavo koalicije tudi če vzame Jelinčiča, ki pa bo tudi na meji še možnega prestopa. sama SDS pa bo dobila tudi veliko manj kot pred 4 leti.

ni kaj zaveznike je uničil in ostal sam.:)))

večjega od današnjega, težko!!!

A ti resno verjameš, da bodo stranke levega bloka pobrale tako veliko poslanskih mandatov ? Hja, bomo videli. Jaz dvomim, da bi zares in lds uspeli narediti bistveno boljši rezultat kot sls in nsi. Anketam pa tudi ni preveč za verjeti, vemo kaj je bilo pred volitvami 2004, ko so ankete napovedovale zmago LDS s 7-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naskokom (kasneje so se sicer izgovarjali na incident pri Jorasu, ko je Podobnik padel v korita, češ da je to dalo desnemu bloku zagon …) ?

Na to ti pa jaz ne morem odgovoriti. Za Pahorja namreč ne vem. Bomo videli, kako se bo obnesel v naslednjih štirih letih.

Janša pa nam je v sedanjem obdobju pokazal, kdo je. Malo preberi pa boš videla, da se ga ljudje bojijo. In na kakšen način jih skuša utišati. Spektakularne aretacije, brez konkretnih dokazov se vrstijo. In se še napovedujejo. Sodstvo se mu je uprlo, pa jih je takoj kaznoval… in še in še……Torej moje osebno mnenje, stah ni odveč.

Po mojem skromnem mnenju bo jeseni zmagala SD ampak Pahor ne bo mandatar… Ker ni sposoben. Ker bo levica v paniki. Ker bo iz ozadja zavel mračnjaški duh (mogoče direktno iz Murgel?) in postavil “tapravega” kandidata na čelo.

Potem bo blaginja… kot sem že omenil v prejšnjih postih, se veselim, ker bomo končno prilezli na zeleno vejo, zaslužili veliko, hodili v zastonj vrtce in šole, ter se z jezo spominjali vrst v čakalnicah… juhuhuhu

ter predvsem ne bomo živeli strahu. To se meni zdi najbolj pomembno.

In spet nam bodo zavladali razni palčki, golobčki in odvetniški pripravniki. Komaj čakam spet bom državo okrog prenašal, ker ti idioti še sami sebi niso gvavtik, ka da bi bli še komu izven njihovega kroga:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

In vsi bomo zadovoljni. Samo to šteje.

A ti resno verjameš, da bodo stranke levega bloka pobrale tako veliko poslanskih mandatov ? Hja, bomo videli. Jaz dvomim, da bi zares in lds uspeli narediti bistveno boljši rezultat kot sls in nsi. Anketam pa tudi ni preveč za verjeti, vemo kaj je bilo pred volitvami 2004, ko so ankete napovedovale zmago LDS s 7-10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naskokom (kasneje so se sicer izgovarjali na incident pri Jorasu, ko je Podobnik padel v korita, češ da je to dalo desnemu bloku zagon …) ?[/quote]

LDS ne ZARES pa verjetno, se zna zelo približat SD, zato se ga današnji oblastniki bojijo. SLS in NSi pa v parlamentu skoraj gotovo ne bo, sicer bomo videli, znajo dobit nekaj glasov iz tujine, ampak vseeno mislim, da ne bo dovolj.Pa še SDS bo dobila veliko manj.

sicer pa počakaj mo na jesen, bo zelo zanimivo, šteti vstopne glasove.

Aja, da ne pozabim, seveda se zna spet zgoditi, da bo SLS šla v vlado levega bloka (sploh po teh zdrahah med Šrotom in Janšo). To je v bistvu ena taka možnost, da Pahor sestavi vlado lažje kot Janša (v primeru, da bi imeli SDS in SD približno enak procent).

Jaz mislim, da SLS na volitvah sploh ne bo dosegla praga za vstop v parlament, še posebej sedaj, ko so izgubili vidnega člana (kateri pa je dejansko imel vse možnosti, saj so ga volivci spoštovali in mu resnično zaupali).

No, sicer pa Pahor jih sploh ne bo potreboval. SD, ZARES, LDS, DeSUS (slednji zna dobiti kar dober procent) in z lahkoto bo zagotovljena večina. SDS bo ostala skupaj z Nacionalno stranko v opoziciji. In lahko bodo skupaj špricali z WD.

Eh, brez panike. Vsaj četrtina ljudi, ki pride volit, ne ve, kaj bi obkrožila. Na koncu prevlada, kaj je pri maši rekel župnik, včeraj sosed… Tako da bodo tudi desni brez skrbi dobili veliko glasov. Ne moreš verjet, a še na volišču kakšna stara mama na glas razloži, katero številko je naročil obkrožiti prečastiti. Niti ne ve, koga kroži, važno je le, da ve številko! Oblasti so pa željni vsi, tako da se bodo stranke prav gotovo potrudile, da bi sestavile koalicijo.

ja, žalostno je da izkoristijo Cerkev za pridobivanje glasov, vendar jaz vernih volilcev ne bi tako podcenjevala, nekaj jih prav gotovo voli na ta način, večina pa premisli in verjamem da se bodo prav odločili.

kakorkoli tudi če prideta v parlament bo šlo zelo na tesno, sploh še zaradi manj glasov, ki jih bo dobila SDS in mislim, da koalicija samo današnjih koalicijskih strank ni mogoča.

me bolj skrbijo tisti, ki ne gredo na volitve in s tem omogočijo zmago določeni stranki. Zato je potrebno it na volitve v vsakem primeru, pa ne samo po nedeljski maši.

Kdo je to vsi??? Levaki, Lažnjivci, Lopovi in Lenuhi!!!
Mi nočemo strahovlade L.L.L.L. dovolj je bilo!!!!

mi tudi ne J.J.J.J., je res dovolj!!!

Kdo je to vsi??? Levaki, Lažnjivci, Lopovi in Lenuhi!!!
Mi nočemo strahovlade L.L.L.L. dovolj je bilo!!!![/quote]

Svoboda. Že tvoj nick napeljuje na to, da živiš v svobodi. In torej, kdo te lahko v kaj prisili? Priložnost boš kmalu ponovno dobila, in izberi pravo odločitev. Brez L. In res ne vidim razloga, zakaj je ne bi izkoristila.

In ne vem, zakaj se razburjaš. Dobro preberi. Sem napisala:

“Važno je, da bomo vsi zadovoljni. Samo to šteje”.

Eni z L, drugi pa z J. (vsak z svojim)

Vendar samo zadovoljstvo šteje. Se strinjaš z menoj?

Vrabček, kako je torej s tvojo lažjo o Urški v helikopterju?

Me boš pa ja demantiral in dokazal svoje obtožbe, kajne?

Sem te demantirala, vendar več kot očitno ne razumeš. Jaz ti tukaj ne morem pomagati.

Kakšne obtožbe neki. Jaz nisem nikogar nič obtoževala. Od kod ti to. Tebi se je čisto skisalo.

Sem samo napisala: “da je bila Urška (spremljevalka JJ) prepeljana na vrh Triglava k svojemu Janezku s helikopterjem.

In kje ti vidiš obtožbe. Pa se pozanimaj in prepričaj, potem pa druge obtožuj.

Pa kot vidim s teboj je nekaj res hudo narobe, če sedaj po vseh drugih temah natolcuješ o laži glede Urške in helikoptrja.

Daj za boga milega. Pokliči in se pozanimaj. Preveri vir. Jaz sem ti ga koretno navedla.

New Report

Close