Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ hahahaah ni treba gledati celega ampak hej zanimivo zanimivo

hahahaah ni treba gledati celega ampak hej zanimivo zanimivo

( https://www.youtube.com/watch?v=AH-AcpYsGmM&t=16s )

Zakaj mi gre na smeh? Zato, ker v točno eni minuti in 33 sekund pove video nekaj bistvenega, kar nočejo ljudje doumeti pa,če jim še bolj razlagaš. Celotno bistvo je zajeto v 1 minuti 33 sekund (ponavljam).

Veste, ko travnik začne cveteti, kaj se dogaja hahahaah

Sej vem sej vem tudi tokrat ne bom čist vse razlagal, ker hej saj veste ta forum ane.

DNK ljudi v mnogih segmentih je enak drug drugemu (nisem jaz tega na dan prinesel), saj tudi zaradi tega se lahko po DNK spozna ali se gre za človeka ali kako drugo vrsto bitij.

Enkrat sem že omenjal, če ste se kdaj vprašali, zakaj, ko nekdo poleg vas zazeha se lahko zgodi, da boste tudi vi zazehali. No, seveda ni na enaki ravni, to kar se tiče celic človeškega telesa ampak kaže le minorno vzporednico z nekaterimi zadevami, ki se dogajajo ljudem in MED LJUDMI.

Če si predstavljate, da določena (jst jim bom kr dejal informacijska semena) celic obvestijo druge celice in se TUDI PREKO tega obveščajo med seboj potem ni težko razumeti, da ko en človek to sprošča v sebi in iz sebe, da lahko to zajame tudi drugega človeka in se pri njem začnejo in nadaljujejo podobni procesi. ( no temu rečejo je zarazil, okužil, prenesel na drugega) človeka.

Kot je ena rožica prenesla svoj cvetni prah na drug konec travnika del tega, tako tudi se dogaja drugod.

In to ni bav bav ampak posledica naravnega dogajanja.

Narava nam kaže, da se spreminja v različnih vremenskih pogojih in v različnih letnih časih. Narava nam to JASNO KAŽE. Ljudje pa kot tepci (ne vsi) ne opazijo, da so oni TUDI del narave in da naravni procesi tudi hej ne boš verjel vplivajo tudi na njih same vključno z letnimi časi in vremenskimi pogoji.

Ste bili v službi prehlajeni ali pa kdo drug pa ste še vi postali prehlajeni ali pa drug postal prehlajen, ne pa vse? Seveda ste to lahko opazili.

Še vedno velja imenovani imunski sistem, imunost. Ko neke celice še niso pripravljene na nekaj se tudi tisto nekaj ne bo dogajalo. Ali pa če so proces že zaključile pa ni potreben nov se ta tudi ne bo zgodil.

No, tudi zaradi tega, se nekateri ne “nalezejo” tistega prehlada. Nekateri pa se.

Zgodilo pa se je to, da je farmakomafija začela naravni proces obračati tako, da nam je to prikazala, kot sovražnika s tem pa zlizana s politiko dosegla, da se nad ljudmi lahko dogaja proces striženja in ganjanja ovac v prostoru in času.

Virus-strup, saj virus je strup, če si date kakega na roko bo ta povzročil na koži reagiranje celic. Celice bodo reagirale na tega in to bo vidno tudi s prostim očesom lahko. Če se ta strup ne bo očistil, dekoncentriral bo na mestu strupa vedno hujša vidna reakcijska efektivnost celic vse dokler strup ne bo imel več moči nad tem da bi celice nanj reagirale.

V takem primeru je strup tudi informacija. (pa ne omenjam sedaj iste informacije, na katero sem prej navezoval).

Če vam muha prileti na kožo se tam na tistem delu sprožijo reakcije in to prej ali slej lahko tudi začutite. Tudi muha tako predstavlja nosilca informacij saj je sama muha informacija na katero celice reagirajo. Vse kar je del sveta, vsaka stvar, vsako bitje je informacija.

Verjetno vam je znano kakšno novodobno razlaganje o odkritjih, da je vse vibracija. Da niti stvar, ki se jo dotikate v bistvu ni takšna povsem, kot jo ljudje dekodiramo ampak je tudi na primer miza ,ki se jo dotikamo v bistvu vibracija nečesa in se je v bistvu sploh ne dotikamo, saj je v bistvu sploh ni takpne, kot jo dojemamo ampak je vibracija, frekvenca nečesa. (Informacija)

Torej se svet sestoji iz mnogoterih frekvenc, valovanj, vibracij. Omenja pa se seveda OB VSEM TEM elektromagnetizem.

Torej vse kar smo je skupek nekih informacij te informacije pa so v kontaktu ali možnem kontaktu, potencialnem kontaktu z drugimi informacijami informacijskimi nosilci, prejemiki in oddajniki.

Ker se vse to raziskuje in hoče zložiti v smiselen mozaik, da bi to razumeli pa pri tem prihaja do napačinih zaključkov, pravilnih zaključkov in če se izrazim pol resnic. Če pa to še nekdo namerno ali namenoma povzema in s tem manipulira pa je še večji kaos v razumevanju v bistvu nečesa , kar je izredno in perfektno zasnovano in delujoče. Inteligentni dizajn, stvarstvo.

 

 

 

 

Ljudem so prepovedovali stik z drugimi ljudmi.

Kaj v bistvu so prepovedovali?

Prepovedovali so širjenje informacij, informacije.

Ves čas delajo na tem, da se ljudje ne bi prebujali. Ma ja to res ni hec, ne govorim tega kar tako. Resnično je.

Pa ne bom sedaj omenjal spet hipofize, češarike itd. Ampak o tem lahko tudi sami malo (brez pretiravanj seveda in s kančkom zdravega razuma) prebrskate.

Če še ne veste, da ste tako imenovano statično bitje potem bi bil že čas, da se tega zaveste. Statika, električni naboj.

To ni kar za brez veze oziroma brez smisla. Vse ima svoj smisel.

V času lockdowna (umetni zapor) se ni omenjalo samo to naj se ljudje ne družijo ampak se je celo govorilo o konkretni merljivi distanci. Naše, da ne bom sedaj kompliciral telo je prejemnik in oddajnik.

Farmakomafija zlizana s politiko je hotela doseči, da se med ljudmi ne bi širile informacije na nezavedni ravni, ki pa POZOR prihajajo na ZAVEDNO raven.

c = kapacitivnost

o = diameter – radius

v = potencial

i = električni tok

d = polje električnega premika

Tudi vaša žarnica v sobi ne bo gorela dokler ne dobi “prave informacije” pravega toka.

Ljudem tako nekdo namenoma (namenoma ker se kaže da je namenoma) nekdo preprečuje, da bi med njimi se delile prave informacije. Ker se te, kot sem že omenil lahko pretakajo tudi na nezavedni ravni ne samo preko medijev (medij je NOSILEC in ne mislite si, da brezpredmetno jih tudi tako omenjajo) tv, časopis,…

Torej, če bi hoteli vedeti o čem je v bistvu govora konkretno je to, da se naša telesa, (sicer je dogajanje širše pa poimenovanje tudi kaj vse in kdo sodeluje v tem) “pogovarjajo” med seboj, “komunicirajo” med seboj.

Za to imajo na razpolago različne dejavnike in sposobnosti. Mnoge te se ljudem prikrivajo, saj samooklicane oblasti,kot so vladavine tega NE ŽELIJO, da bi se ljudje zavedali. Saj, kot sem že omneil pa verjetno še bom je, da ne želijo budnih ljudi. Kajti budni ljudje ne dopuščajo, da so drugim brezpredmetno orodje in da jih ima kdo za mrtvo lutko s katero opravlja na dotik ali pa na daljavo.

Človekovo telo ima doseg. Če pa je človekovo telo še prizemljeno, kjer se lahko sporšča energija na način, kot je telo zasnovano za to, pa ima doseg lahko še veliko večji.

Tako so pri lockdownu skrbeli tudi za to, da so določili razdaljo med ljudmi. Ker statika, elektromagnetizem ima nek doseg, radij do kamor seže.

Kar sem omenil glede besede covid je lahko točno lahko pa ni, vendar pa kaže na to, da je temu tako, saj je “preveč” naklučij.

V glavnem sami veste, da se duhovna raven v svetu držav, šolstvu itd. namenoma zanika ne upošteva. Tudi čustva se izredno malo upoštevajo pa VENDAR JIH IMATE in ni vam treba biti idiot, da bi si to zanikali.

Šolate se pa na način, kot da ste ne živeč robot. Ne briga jih za vaša čustva, občutke ali bilo kaj v smislu počutja in duha. Zato, ker je namen tega, da ste mrtva sposobna stvar s katero bodo lahko vladali nad svetom in svetu ter vsem kar je na njem.

No, inteligenca, ki obstaja zares tudi na duhovnem nivoju, če hočete to ne bo dopuščala in tudi nikoli ni in bo vedno reagirala in tudi je.

Ob tem bi vas spomnil tudi na to, da se kadarkoli se lahko dotaknete zemlje in se prizemljite, ozemljite = O radius , zemlja. Ozemlje, ozemljitev.

Saj veste, da vladavine sveta vedno so se potegovale za neko ozemlje. S tem, ko niste prizemljeni, ozemljeni v bistvu niste na tleh, niste v stiku z zemljo, konkretno ob enem pa vaši telesni in umski potenciali, ki jih imate ne morejo izrazito delovati na zemlji in oddajati v okolje kar imate niti sprejemati iz okolja kar bi lahko brez večjih težav.

Tudi o tem si lahko poiščete več informacij. Lahko pa preprosto poslušate nasvet,ki vas nič ne stane in se dotaknete zemlje kadar se jo lahko in se tega spomnete, ker smatram, da ljudje ne bodo kar tako šli iz neprevodikov (čevljev) nazaj na boso nogo. Je pač adaptacija v vsem potrebna pa tudi okolje ni vedno primerno, saj že ima kar nekaj posledic in vtisov na sebi neprisebnega neprizemljenega človeka ozirma bitja.

Lep dan še naprej

Darko, vsekakor se trudite!

Da bi slovenskim budalam kaj dopovedali, da bi ti mogoče končno začeli razmišljati z  SVOJIMI glavami.

Sicer se močno bojim, da Sovencem tudi zaradi tega ni pomoči, ampak 1000 Darkotov, še bolje 10.000 ali več, bi mogoče kaj spremenilo na bolje.

No, počakajmo do konca decembra, ko bo kakih 70.000 upokojencev, kakih 20.000 takih, ki imajo službe, pa z 900 evri seveda NE MOREJO preživeti, pa še kakšnih 5000, ki bodo zaradi recesije in kupovanja orožja Ukrajini do takrat izgubili službe, NAJBRŽ PREPLAVILO center Ljubljane.

Darko, hvala!

Vlada, tudi vam “hvala”. Si vas bomo zapomnili…

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
8888888, 16.09.2023 ob 09:30

Darko, vsekakor se trudite!

Da bi slovenskim budalam kaj dopovedali, da bi ti mogoče končno začeli razmišljati z  SVOJIMI glavami.

Sicer se močno bojim, da Sovencem tudi zaradi tega ni pomoči, ampak 1000 Darkotov, še bolje 10.000 ali več, bi mogoče kaj spremenilo na bolje.

No, počakajmo do konca decembra, ko bo kakih 70.000 upokojencev, kakih 20.000 takih, ki imajo službe, pa z 900 evri seveda NE MOREJO preživeti, pa še kakšnih 5000, ki bodo zaradi recesije in kupovanja orožja Ukrajini do takrat izgubili službe, NAJBRŽ PREPLAVILO center Ljubljane.

Darko, hvala!

Vlada, tudi vam “hvala”. Si vas bomo zapomnili…

 

 

Hvala vam, ki berete in razmišljate dobronamerno

Hvala vam, Darko! Iz srca!

Brez vas bi planet izumrl.

Brez vas živalske vrste ne bi več obstajale.

Brez vas bi bilo še več vojn, najmanj 4. in 5. svetovna.

Brez vas ne bi imeli planeta tako lepega in krasnega.

Brez vas bi bilo življenje na planetu Zemlja nesmiselno.

Brez vas bi vsa živa bitja na planetu Zemlja izumrla.

Brez vas bi imeli še več trpljenja na Zemlji.

Brez vas bi bilo vse nesmiselno.

Hvala, ker ste, gospod Darko.

Hvala, ker nas ohranjate pri življenju.

Hvala, ker planet Zemlja diha zaradi Vas.

Hvala ker ste naš Odrešitelj.

Hvala, ker obstajate, gospod Darko.

Ste sorodnik Jezusa?

…sam vprašam.

Kajti , če človeštvo ne bi imelo vas, bi bilo gorje na Zemlji.

Pa pazite dragi Darko, da preveč ne obnucate svojega kavča, ker boste potem morali kupiti novega.

Hvala vam, srce našega planeta.

Ne vemo, kaj bi brez vas.

🙂

Odgovor na objavo uporabnika
ajajajj, 16.09.2023 ob 15:53

Hvala vam, Darko! Iz srca!

Brez vas bi planet izumrl.

Brez vas živalske vrste ne bi več obstajale.

Brez vas bi bilo še več vojn, najmanj 4. in 5. svetovna.

Brez vas ne bi imeli planeta tako lepega in krasnega.

Brez vas bi bilo življenje na planetu Zemlja nesmiselno.

Brez vas bi vsa živa bitja na planetu Zemlja izumrla.

Brez vas bi imeli še več trpljenja na Zemlji.

Brez vas bi bilo vse nesmiselno.

Hvala, ker ste, gospod Darko.

Hvala, ker nas ohranjate pri življenju.

Hvala, ker planet Zemlja diha zaradi Vas.

Hvala ker ste naš Odrešitelj.

Hvala, ker obstajate, gospod Darko.

Ste sorodnik Jezusa?

…sam vprašam.

Kajti , če človeštvo ne bi imelo vas, bi bilo gorje na Zemlji.

Pa pazite dragi Darko, da preveč ne obnucate svojega kavča, ker boste potem morali kupiti novega.

Hvala vam, srce našega planeta.

Ne vemo, kaj bi brez vas.

🙂

A fest buba? Pridi bom popihal.

Darko, z vami do našega končnega cilja prikazanega v dokumentarcu :

https://www.imdb.com/title/tt0387808/

Več vas bo, prej bomo tam.

Hvala.

b u d a l a na kubik

ni citiralo– budala na kubik je ajajajj ki je ponavadi kar češ, samo človek ne

New Report

Close