Haloooooo, je kdo doma ???
… no, nič ni, ljudje so šli spančkat
ali pa film gledat, ali pa zunaj v hladu
posedajo, lubenico jejo, bierčka pijejo …..
ej folk, to je res pameten folk …….
tudi jaz grem to delat!
čau, se beriamo domani – vrlo rano!
Dušica zlata, dobro jutro.
Pri nas je veliko za postoriti okrog hiše, je nočno
neurje naredilo kar precejšnje razdejanje, oz. tako,
veliko je naneslo zemlje z vrtička in je treba zdaj počistit.
Si bila s kužetom že zunaj? Mene je pravkar “začutil” in zdaj milo prosi za …….
Sem pa kot muca (kako le se ima to naše dekle?). Kavico sem si skuhala in ajd na net!
Ja, zajček, hvala ti lepa. Tudi meni je vroče, zelo.
Vlagam kumarice in bučke, kar nekaj kozarčkov
bo vsega. Morda vam uspe kdaj celo poizkusiti.
Včeraj sem pisala ob pol osmih govor za starejše občane, ker je dane v naši vasi njim posvečena maša. Uspelo mi je, baje celo zelo, pravi naš župnik. Če bo kdo kdaj kaj rabil, naj se javi. Ob takih prilikah sem pa kar vesela, da nekaj malega le znam. Tkole, če bodo naši stareši občani veseli tega, kar jim bodo povedali, prebrali, tudi mene veseli, da mi je nekaj uspelo. Veseli me tudi zato, ker so to občani, vaščani, župljani, ne vem, kako naj jih imenuje, so pač ljudje, ki so vasi dali pečat, ki so vasi dali življenje, katerega mlada generacija pelje naprej.
Evo.. končno.. samo toliko da se javim :))))) Danes smo se kopali v Kolpi, obiskali Trške dneve v Žužemberku, probali mrzloto Krke na izviru in v Ljubljanski gostilnici Kaval pojedli pice in zraven spili nekaj dobrega cvička. Ampak… boljši je bil v Žužemberku.
Sedaj pa vas vse skupaj pozdravljam, vam pošiljam pozdravčke in cmoke 🙂 in se …beremo jutri. Nočko vsem 🙂
Jani