Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Hčer živci?

Hčer živci?

Hčeri (22 let) se je zadnje dva dni razvila rahla vročina. Okoli 37,3 ( čez dan tudi pade kdaj na normalno, pravi da počuti se tudi kar dobro ). Jo pa sedaj seveda skrbi, da ima mogoče to korono. Ne kašlja, nima drugih znakov ki jih omenjajo v povezavi s to boleznijo, no občasno jo boli glava ampak mislim, da le zaradi skrbi. Ona ni bila zunaj že od prejšnjega torka, saj je malce šmrkala in se je preventivno osamila. No šmrkanje se je medtem pozdravilo, ostali pa tudi ne kažemo nobenih znakov pa tudi od četrtka ne hodimo med ljudi, razen moža, ki še dela pa še on dela bolj v naravi in le z enim sodelavcem. Pa tudi v naši regiji je bil zaenkrat le en potrjen bolnik.

Najbrž jo lahko malce pomirim zjutraj kajne? Res mislim, da jo že malce živci izdajajo pa bi pomagala kaka spodbudna beseda, je pa nočem zavajat, ozr nisem sigurna ker so informacije ki so zunaj dokaj zmedene. Bomo pa ob poslabšanju stanja seveda klicali zdravnika, ampak sama mislim da zaenkrat to še ni potrebno, saj se držimo socialne distance po najboljših močeh, predvsem ona ki le redko zaide v skupne prostore hiše. Ne vem, kaj pravzaprav pričakujem tukaj . Kako mnenje, nasvet, se še kdo ukvarja s podobno situacijo?

lp in ostanite zdravi, K

Pozdravljena!
Tudi sama sem se nedolgo nazaj zelo slabo počutila. Utrujena non stop, zaspana, vse me je bolelo. Imela sem tudi občutek, kot, da ne morem vdihniti do konca. Bilo je mesec dni pred vsem tem. Sedaj je, kot, da me hoče boleti glava, čutim, da ni ok, drugače sem pa v redu. Živci pa tudi mene dajejo. Pa strašna tesnoba.
Vsem želim vse dobro.

Pp moje rvojanhci nima covida. Ce bi ga imela ne bi bilo samo malo smrkanja. Seveda jo lahko potolazis. Ni pa fajn zdaj zanjo, ce ga dobi, ko ima znizano odpornost, ko je prehlajena.

Pozdravljeni,
po opisu vaša hči ima respiratono virozo, pa sigurno ne prvič. Seveda, sedaj v času aktualne epidemije hitro tesnoba zagrabi. Kar ni nenavadno. Priporočam, da pazite na higieno-umivanje rok, da prezračujete prostore kot delamo običajno, da se ne bi nalezli. Pa tople čaje, z vitamini bogato hrano. Počitek in hitro bo spet zdrava. Seveda, v primeru resnih simptomov in znakov-visoka vročina, teško dihanje, splošno slabo počutje, bolečine v prsih ipd. pokličite izbranega zdravnika.
Srečno in lep pozdrav,
M.

*** Milica Pjevac dr. med., spec. psih

Poskusite s tapkanjem.
https://www.facebook.com/eftbarbarazetko/

B.

New Report

Close