Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Help-nujno- Word in besedilo, ki se noče odpret

Help-nujno- Word in besedilo, ki se noče odpret

živčni zlom- ker nimam pojma kaj je narobe. Eno besedilo (moževa seminarska) se v Wordu normalno odpre- samo mi nekam čudno zgleda vse skupaj. Jo hočem poslati prek maila kot priponko, pa ne gre odpret ko se pošlje, jo posnamem na cd, in ko jo hočem odpret- spet ne gre. piše da je prišlo do neke napake,…
Očitno je nekaj spremenjeno, samo se mi sanja ne kaj???
to sem pa lahko skopirala ko sem kliknila na pomoč:

Datoteke, ki ste jo skušali odpreti, ni bilo mogoče najti. Morda manjka, je na drugem mestu, jo je zaklenila druga aplikacija ali pa ni na voljo zaradi dovoljenj datoteke. Če ste prepričani, da datoteka obstaja, vendar je ne morete najti v Wordovem pogovornem oknu Odpri datoteko, zaženite Microsoft Raziskovalca in izvedite iskanje. Če bo iskalno pogovorno okno vrnilo datoteko, jo odprite tako, da jo dvokliknete. Če se datoteka ne odpre, je poškodovana, morda jo je zaklenila druga aplikacija ali pa je zaščitena z dovoljenji datoteke.
Mogoče, vendar malo verjetno, je tudi, da funkcija operacijskega sistema Odpri z ne prepozna več pripone datoteke. Morda boste morali ponastaviti pripono imena datoteke v aplikacijo, ki naj bi datoteko odprla. Če želite ponastaviti pripono, poiščite datoteko v Raziskovalcu, z desno miškino tipko kliknite datoteko in izberite aplikacijo, s katero želite odpreti datoteko, tako da kliknete Odpri z.
Več informacij o tem sporočilu napake je na voljo v spletu.

Naredi copy/paste besedila in na novo shrani.

Pa pod rugim imenom ali pa dodaj še kako črko ali znak. NPr. Seminarska naloga_a

New Report

Close