Najdi forum

herpes

lp!

Zanima me kako ve zdravite herpes?

Anja

jaz si vedno, ko začutim, da se mi pripravlja herpes, namažem z oljem tea tree. Ostane v tisti fazi in se ne razvija naprej, ampak se začne takoj sušiti.

lp

Takoj, ko začutim, da se “kuha” v ustnici in me le – ta že skeli, si namažem s Herplexom. Pomaga. Kupi se v lekarni.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Trenutno imam Zovirax, eno od številnih mazil na osnovi Acyclovir-ja… Če se mi začne pojavljati preko dneva in to pravočasno začutim, vzamem kocko ledu in mažem toliko časa, da zamrzne :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ko me začne srbeti, ga zdrgnem z alkoholom in namažem z virolex mazilom, po potrebi pa vzamem še kakšno tableto virolex.

Tok, tok, tok – mislim, da ga nisem imela že vsaj 15 let. Tazadnjega sem pa zdrgnila s propolisom in namazala z enim mazilom od ljubljanskih lekarn, nimam pojma o imenu.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Uf men se je pa naredil en teden preden sem rodila. me je taka panika, da sem ga ful zdrgnila z alkoholom, potem pa čez noč namazala s herpleksom. POtem sem ga pa sušila z alkoholom, da se je zelo hitro naredila hrastica. KO se je naredila hrastica, sem jo mazala z navadno niveo, da se je razmehčala in olupila. Odpravila sem ga zelo hitro, tako da sem lahko svojo punči polupčkala ko se je rodila.

tablete virolex. lp. kata

New Report

Close