Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Hišni kino Gorenje

Hišni kino Gorenje

A ga ima kdo? Kako ste zadovoljni?

Mi ga imamo na reklamaciji in sicer že drugič. Trgovci so nam zagotovili, da podpira tudi DiVx in ko smo doma to sprobali, je seveda štekalo. DVD-ji so delali v redu, DiVx-i pa ne. Ko smo ga nesli nazaj, so ga dali na servis in rekli, da je vse v redu (popravljali niso nič) in da pač tako je, da nekatere DiVx-e podpira, nekatere ne – odvisno od kodekov. In so nas hoteli odpravit s tem, da pač nimamo takšnih kodekov, kot jih ta DiVx podpira. Na drugih hišnih kinih pa vsi naši DiVx-i laufajo (čudno, ne? )
Pa s tem nismo bili zadovoljni in smo šli dalje. Seveda smo prišli tako daleč, da so nam priznali, da zadeva mora delat ne glede na to, kakšni kodeki so in sedaj je spet na servisu. Sedaj čakamo, če bodo kaj rešili, ali pa nam dali nazaj denar.

LP

Pa kodeke ste nalagali? Baje da so na strani od Gorenja.

mi imamo od gorenje dvd snemalnik ni glih zelo ok.hišni kino pa iamamo od philipssa inje odličen dela nam že par let brezhibno.premisli,tv od gorenja so super ostalo pa ne glih.

Seveda smo jih naložili, saj jih moraš, ampak zgovarjali so se, da obstajajo različni (kar je seveda res) in da delajo pač samo določeni. na to bi mi morali biti opozorjeni, saj drugače tega ne bi kupili, ker ne veš, kaj potem dela in kaj ne.
Kot sem rekla, so na koncu priznali, da če podpira DivX potem mora delat vse, ne glede na to, katere smo uporabili.

LP

nč od gorenja…nikol več…..gorenje pomivalni stroj…..kot da imam bager v kuhinji……da o alarmu ob koncu pomivanja ne govorim, hladilnik škriplje, cvili, joka, brni…..naš kratkohlačnik je že vprašal, če se to miške oglašajo zadaj in na koncu še Super Silence pralni stroj, tako super silence, da ga sliši svakinja dva štuka nižje in točno ve kdaj peremo hehe…..moje izkušnje z Gorenjem…..adijo patriotizem…

heh,….mi imamo pa “rostfrei” kuhalno ploščo na plin……če jo obrišemo samo z vlažno krpo, ima že naslednji dan sledove rje :(((

Nikoli več Gorenja!

New Report

Close