Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Hmmm

Hmmm

sex brez ljubezni… ni najslajši? Nikomur nič dolžan/a, zapneš hlače in greš domov…:-)

če plačaš, res nisi nikomur nič dolžan!

sicer pa vsaka ženska želi, če da zastonj, da ima nekaj od tega….navadno, kar ji manjka. če je to samo sex, je to to, če ji manjka še pozornost poleg sexa, bo dala…sploh če ji boš prej zagotavljal, da že dolgo nisi srečal tako krasne ženske, kot je samo ona…..

ženske pač nismo kot moški, ko on zapne hlače, ona še vedno živi v prepričanju, da je nekaj posebnega, ker je izbral ravno njo in če je bil pripravljen priti do nje…gotovo čuti do nje več, kot do fikusa v pisarni;)

Ženske želimo slišati samo tisto, kar potrebujemo….da je sexal z njo zato, ker mu pomeni nekaj več….(če bi šlo samo za sex, bi pač plačal ali ga vtaknil v umetno vagino:)) -če pa vi lažete ali govorite resnico, pa žensk ne zanima….imeti moramo samo dober občutek, da smo nekaj več, da sem drugačna kot miljon slovenk, ker je on izbral ravno mene….;) pa četudi samo za eno praznjenje jajc;)

mirella, ženska izbere. vedno.

mogoče res….moški pa plača..haha…

pa veš kaj?

leta letijo - iščem stevardeso

to se strinjam, samo izbira na podlagi nekih svojih predstav….in ona se mora počutit edinstvena, da izbere….kako ji je pa on to pokazal, predstavil, se izkazal, da je bil izbran….je pa ne zanima več;)

to sem hotela rečt, da ženske, ko izbere “pravega” ne zanima al je lagal al je pa iskreno mislil…..važno je, da je dobila, kar je rabila….

valda, dedci mislijo, da ženska sam “tiča” vidi, pa je njegova….pa da jih ženske hočemo sam zarad orodja, pa da oni s svojimi sexualnimi spretnosmi v bistvu osvojijo žensko….sam, naj oni le še naprej živijo v tem svojem enostavnem razmišljanju;)

Vsaka ki da, že ve, zakaj je dala….nikakor pa ne kar tako-zastonj (da nebi imela nič od tega ali si vsaj obetala;))….kar tako sexati, da sam šlic zapneš….je po moško:), ženska pa ima od tega vsaj lep spomin in malček več samozavesti….;)

seksa vsaj jaz ne bi nikoli iskal in plačal, mislim s kešom, plačaš tako vedno, pa naj bo kjerkoli….sploh doma te drago pride.
ljubezen sploh ni pogoj za seks, simpatija pa zelo, sploh obojestranska.

tudi simpatija ima rok trajanja.
npr.
sedaj smo praznovali neko šolsko obletnico in bile so same simpatične punce
in ko jih vidiš po nekaj letih….
moški sami “kapsli”torej tipi….ojoj ženske kaj delate…s seboj…v glavnem…

mogoče jih pa ne zanima kaj je to dober sex ?!…hahaha

leta letijo - iščem stevardeso

seveda, ampak ni vsak niti približno tako dober kot si misli da je. pa ženska samo zadrgo gor potegne, in gre novim zmagam naproti.

ženske iščete v moških predvsem:
varnost, le te pa je v denarju danes največ.pridobivanje denarja je pa neka sposobnost odvisna od trgovskih sposobnosti in nekaj od uma.tudi pamet lahko kupiš, ali pač nekoga, ki jo ima.
strah- varnost je v “ženski naseljena”
že od…..

……moški smo odšli odhajali v prapreteklosti na jago, ve ste pa čuvale otroke in imetje živele ste v strahu, da se srečno vrnemo………..

ja norton, s povdarkom na “v prapreteklosti”

spočasoma pride tudi obcutek, da ko vedno ti (= MOŠKIi) das pobudo ….je res brezvezen…in se nekaj časa traja, da se zacnes sprasevat, ce jo sploh še rajcas……babnco mislim…hi

ali pa skrjnost ko do seksa pride ali ko celo ona da pobudo in sponaš da ONA uziva v tem in da je tistih par 10 minut zadovoljna… haha

in naslajše…ko bo na koncu verjetno prislo se do tega, da ne bo vec hotla spat s teboj v spodnjem perilu, ali pa bo iz tusa prihajala oblecena…pa sam zato, da te slucajno ne bi s cem zrajcala. (Ja moski vemo za to prefinjeno taktiko žesnk…).

Pol pa se ni čudit, ko moškemu enkrat enostavno dol pade vse….in ko/ce prenehas vezo, vidis pri naslednji zenski, da tisto kar si imel je bilo dejansko za en kur** veza…… Saj seks ni vse…dokler vse stima. …….upsssssss

Nekdo mi je povedal…..*** kvaliteta seksa pokazatelj stanja v vezi, pa potrjuje dejstvo, da sem najslabsi seks v zivljenju dozivel 1 teden preden si je omislil ljubico…..*****.

ma kaj naj ti stari moj recem zdaj……« Moje sozalje«..pa ne tebi…njim….hahah

midva veva da zna to bit kr naporna reč… k gospodinja spozna da ni več »in« pa polej pride jockat…ups

ps…
ne vem če me bojo »gospodinje2 razumele, da imava prav je, da manj kot 6x na teden je pac premalo za moškega, da je spet zadovolj/e/n……..hahahah

.

leta letijo - iščem stevardeso

a samo to znaš?..

khmm…(sem) imam pa drugaćno predstvao o tebi….hahah

greva na sladoled?

leta letijo - iščem stevardeso

a ne hodiš več na jago?

pa ne da samo doma dobiš….za razliko od naju z ondijem?..hahah

pa si kar zadovoljen?…to doma mislim…

leta letijo - iščem stevardeso

danes pa res vsi delamo vse in mogoče
res bolj iščete “tiča”
po drugi varianti, to je samo moje osebno razmišljanje in ni za v “javnost”,
da zaradi boja v “enakopravnst” z moškimi bolj trpite in ste podvržene raznim depresijam, izčrpanosti, ipd.
to se vidi pri tudi upadanju rodnosti, saj npr. druge vere (islam…..)kjer je kao manj teh pravic tega ni toliko……seks pa je še bolj vroč.

ali pač, reči kaj.

ne nikoli nisem zadovoljen in večno jagam,
malo bolj pazim v kaj ciljam.

Mater Mirelli, pa kdaj boš ti mene slišala da bi sexal s tabo samo zato ker si nekaj več, ker si drugačna od odstalih Slovenčic, ker si mi full…..?:-)))

Jaz bi ti pustil lep spomin, še naprej dajal komplimente, tako da bi tvoja samozavest kar brizgala iz tebe:-)))

se ji še lulek formira.

hahahahahahahaha

razočaran, le od kje tebi toliko “izkušenj” o slabem sexu? pa tako malo vedenja o dobrem? naj to s čim povežemo?
Zdaj jaz bom rekla tako, če si se ti napačni dal udomačit, še ne pomeni, da to velja za vse moške;)
…to je kot tombola…eni zadenejo…eni pa …nikoli;)

Bolj me skrbi en nov stereotip: da ženska sili, pa on noče, ne more, se mu ne da….ga boli glava?!?!?

Tisto, da ženska v do vratu zapeta iz kopalnice pride je že preteklost, tisto je blo mogoče v tvojih časih:)(razočaran), ko so dekletom mame rekle, da jih golih ne sme nihče videt…
Zdaj jim mame pr 10 tangice kupjo, da ne bodo “za svetom” 😉

kdo se torej dan danes brani sexa??? Fantje, ki visijo pred compom in drkajo na retuširane lepotice ali dekleta, ki hodijo napol naga po mestu…pa si morajo sama plačevat kokakolo?

Sem rahlo radovedna: a, ti je že kakšna plačala za usluge?

Obojestranska potešitev in brez čustveni sex,počutje brez moralnega mačka,brez oglašanja vesti…res dobra stvar,sex brez obveznosti.

New Report

Close