HMMMMMMM…….
…….paše mi….tvoj jeziček me nagajivo rajca……roka pa boža ku*rca……z neverjetno hitrostja ga osvobodiš……ter začneš narahlo dr*kat……medtem se najdeta najina jezička……..strastno se poljubiva……z eno potezo te rešim spalne srajce…..nežno te poljubljam po vratu…stokaš od ugodja….spustim se nižje…..bradavičke so napete…..nežno jih grizljam…..z roko te nežno pobožam po lu*liki…..čutim da si ga želiš ….takoj…..
……..želim si te……pogrešal sem te……uležeš se na posteljo…….in mi nastaviš ritko……tvoja pi*čka je vsa vroča, mastna……lotim se je……počasi…počasi ti porinem ku*rca v pi*čko…..narahlo zastokaš…..paše ti……..želiš ga do konca……začnem te nabijati…tudi ti se strastno z vso silo nabijaš…….držim te za boke……nežno ti masiram ritko….prsti mi uidejo vanjo…….
O, srce zlato, full si prijazen, res… Samo s tvojim ego-m ne bi mela čist nič za počet. Že s svojim imam preveč dela…
Si mi pa popestril večer, to pa definitivno…:))) Tako, da hvala, in cmokca zate (ta bo bolj mičken, ker moram šparat slino za “realne podvige”…:)))
In, zdej se grem “dol dajat”… Majke mi, da bom zihr pomislila tudi nate…:)))