Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu hočem te

hočem te

Hočem te…….je rekla…….
Ni se pustil več prosit….. i ga je potisnil noter zeloooooo počasi… Vsak kos njegovega kurca, ki je prodiral noter je stopnjeval njeno vzburjenost in ko ga je na koncu »pribil« ji je prišel že orgazem!.. Tisti dan je bila ona potrebna kot še nikoli…. Nikoli do sedaj ni doživljala toliko orgazmov…zato ga je porival zelo počasi in ona se je pod njegovim počasnim ritmom zvijala in globoko dihala, skoraj neslišno stokala…čista energija strasti….zato je izgubila še tisti delček sramu v sebi…..
Nategni me kot prasi*****………je zakričala in ni se sramovala stavku, ki je prišel iz njenih ust…… Bila sta v transu, on je počasi pospešil tempo in jo začel spravljat k vrhuncu….. Počasi je dvigoval tempo nabijanja, njej je dosti hitreje naraščal užitek in kljub temu, da jo je nabijal, ji je začel prihajati orgazem…… Vendar on ni odnehal ….Prav zaradi tega ji, je orgazem skoraj še ni ponehal in ji je že prihajalo ponovno…To ga je že pošteno vzburilo in začel ga je vedno bolj porivat in ona je doživela še par orgazmov…… Čutil je da mu bo prišlo in ga dal ven…ni še hotel vrhunca in jo je postavil na vse štiri in jo podru od zadaj……. Začela sta s počasnim ritmom…. in ona je tudi začela svoj kontra ritem in se mu sama nabijala na *****. »dej me…« je nežno zastokala in to ga je v trenutku spravilo na obrate in jo začel divje nabijati na *****. »dej me močno…še…še…« ga je prosila.
…. Zgrabil jo je za lase in ji potegnil glavo nazaj, jo začel poljubljati po vratu in ona ga je skozi stisnjene zobe užitka prosila: »še me nabijaj…globoko…še…še…ja…ja…« Čutil je, kako se ji ***** krči in vedel je da ji prihaja, zato jo je vedno bolj divlje nabijal in oba sta glasno stokala …čutil je da mu bo prišlo, zato ga je dal ven in jo pošprical po hrbtu.
Rekla je: »jaz bom…« in mu ga vzela v usta in polizala, kar je še steklo in ga še nekaj časa imela nežno v ustih …….pogledala ga je……hotela je še……..

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso

APLAUZ!!:-)

pecsaš..mogoče…khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

kako si sonček? 🙂 si me kaj sanjal

Ne.Padam samo na temperamentna dekleta.

ups, kakšne deklice ?

Jaz te sanjam vsajko noč kako leživa na mehki koži ob kaminu in se …”imava lepo”.

se ti to meni prikupuješ 😉

zdu čudno??…ali se samo malčke sprenevedaš…nedolžno…

khmmm

leta letijo - iščem stevardeso

Temperamentne,vroče ,odprte dame.

kaj misliš, sonček? 🙂

ohoho, a ni to ajs? 🙂

Seveda,ker si super ženska:-)

da moški sanjamo o tebi…upssssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso

a je res ups, a ni mogoče to ajs? 🙂

Ne če te ne odkrijejo.Treba je živeti lajf:-)

upam, da imaš pšrav……jaz recimo bi prav rad (iz)gorel v tebi…hahah

leta letijo - iščem stevardeso

Te bo gasilec Samo pogasil,ti piroman:-)

Ja.
Mislim…. ja, no…. to je čist tipičen moški pogled na seks. In na žensko pri seksu. Saj smo kdaj take, ja… ampak v glavnem smo pa bolj mačkaste, pa se crkljamo in tiščimo ob moško kožo… tistega bi pa hotela še in še…
Nabijanja se pa kmalu naveličam….

ko bi ti lahko verjel……….

škoda…….pa tako lepo dišiš….

leta letijo - iščem stevardeso

A niso fajn tile računalniki, a ne…
Znajo prenašat sliko… znajo prenašat glas… pa še vonj!!!!!
Še dobro, da sem se nadišavila zjutraj, da ti zdaj ne smrdim tule v to kišto….

New Report

Close