HOLOKAVST UČITELJEV – ŽIVINSKI VAGONI PRIPRAVLJENI ZA 22.2.2021
…ubogaj svoje občutke! Intuicija nikoli ne laže! Predaj vse v božje roke in se bo dobro izteklo, ker boš sproti dobivala notranja navodila od višjega jaza. Samo prisluhni si. Sedanja materialistična civilizacija je v prostem padu in vsak čas bo treščila na dno. Če hočemo ustvariti novo, duhovno civilizacijo, se moramo znebiti starega pogleda na svet, dosedanjega načina delovanja iz strahu pred avtoriteto! Edina avtoriteta prihajajoče dobe je avtoriteta srca, kjer bivata modrost in ljubezen, ki vse zmoreta. Odvrzi strah in naj te spremlja pogum! Vse dobro!
[/quote]
Kakšne “božje roke”? Papež je rekel, da se je treba cepit … On že ve. Hahahaha
o, ubogo revše, le kaj. Saj nimaš ničesar med nogami. Zobotrebce pa itak imam doma. Kot sem rekel, si ožigosan in ti ni pomoči. Tudi norec, se ne zaveda, da je norec, če prav vsi okoli njega to vedo. Samo on, ne!
[/quote]
V tvojem zapisu je ena resnica, to ti priznam – in sicer da, da se ne zavedaš da si bogi bogi norček.
V tvojem zapisu je ena resnica, to ti priznam – in sicer da, da se ne zavedaš da si bogi bogi norček.
[/quote]
no, evo, še en kret*n, ki ne zna nič drugega, ko papiga ponavljat za drugim in njegove besede nazaj uporabljat. Res, si eno duševno nazadnjaško bitje. Vsak tvoj post, kriči o tem. Potem, še to, da vsakemu v odgovor ponujaš svojo (ne)moškost. Kaže koliko si spolno zadrt. Kaj naj ti rečem, kot samo to. Vse mine, samo norost, ne. Tako, da mi je popolnoma jasno s kom imam opravka. Saj se boš kmalu cepil. In te bo cepivo rešilo tvojih muk. Potem pa v žari not, lahko noriš.
no, evo, še en kret*n, ki ne zna nič drugega, ko papiga ponavljat za drugim in njegove besede nazaj uporabljat. Res, si eno duševno nazadnjaško bitje. Vsak tvoj post, kriči o tem. Potem, še to, da vsakemu v odgovor ponujaš svojo (ne)moškost. Kaže koliko si spolno zadrt. Kaj naj ti rečem, kot samo to. Vse mine, samo norost, ne. Tako, da mi je popolnoma jasno s kom imam opravka. Saj se boš kmalu cepil. In te bo cepivo rešilo tvojih muk. Potem pa v žari not, lahko noriš.
[/quote]
[img]https://pics.me.me/you-there-fuck-off-and-when-you-get-there-fuck-11016615.png[/img]
Vajhun, sin Kajtimara boj krvavi,
Ze dolgo bije za antivaxxer vero,
Z Ludim norcem vec se v bran ne stavi,
Koncano njuno je, in marsiktero,
Zivljenje, kri po Kranji, Korotanji
Prelita, napolnila bo jezero.
[/quote]
Viš, kako lepo so ti oprali možgane, da si kar pesnit začel. Pojdi z učitelji na cepljenje. Samo svojo pesnitev zrecitiraj in te bodo takoj pičili.