Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Hrvati so povedali

Hrvati so povedali

Naj povejo še naši koliko ECMO naprav imamo, respiratorjev, mobilnih respiratorjev.
Koliko so jih naročili…

Koliko imamo ukupno, a koliko (u postocima) slobodnih ventilatora i ostalih uređaja koji se koriste u liječenju teško oboljelih od Covida-19? 

Stacionarnih ventilatora imamo 491, transportnih 280 (ukupno 771) i ostalih uređaja koji se koriste u liječenju teško oboljelih od COVID-19 poput ECMO uređaja kojih ima 36. Za sada nema posebno signiranih uređaja koji bi bili blokirani za liječenje potencijalnih teških oblika bolesti, ali s obzirom na to da je medicinska skrb uvijek takva da odgovara na potrebe liječenja svih oblika bolesti (od lakših do težih), svaki bolesnik primit će onu razinu skrbi koju bude zahtijevao postupak liječenja u odnosu na težinu bolesti

Koliko imamo ukupno, a koliko slobodnih kreveta na intenzivnoj skrbi za potrebe eventualne epidemije?

Ukupno imamo 14.460 kreveta, od toga 588 spremnih za prihvat, a u intenzivnoj skrbi ukupno 795.

Koliko imamo prostora/smještaja za izolacije i karantene?

Karantena imamo za sada 5 koje su uspostavljene, no sukladno situaciji moguće je aktivirati i druge objekte. Iskustvo je pokazalo da se objekt može angažirati za karantenu u iznimno kratkom periodu (unutar par sati) pa smo i tu spremni odgovoriti na svaki izazov koji sada imamo na obzoru.

Koliko so jih pa testirali, pa niso povedali, ker če bi jih testirali kot je treba, bi nas že prehiteli po številu obolelih.

Huhu,pusti ti podmukle hrvate. Oni so profesionalci zavajanja. Njim ni za verjeti!

Hrvati so odlični, resni. Ne znajo razvit države in morja in turizma ampak so pravi katoliki in 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Hrvaške so Hrvati. Hrvati bodo zlahka zrihtali. To je blazno pragmatičen narod.

Naši markisistični Srbi pa samo glumijo. Cel čas samo glumijo. Glumijo, glumijo, in glumijo. Ene pragmatične praktične naravne odkrite misli ne boš slišal od njih nikoli, ker je ne premorejo.

Zato bo raja zelo nervozna če se nam bognedaj zgodi Italija, posebej Maribor. Maribor vse vidi, vse ve, oni so tudi pragmatiki. Vodijo nas manj sposobni zaradi nekih iger, kot bi nas lahko vodili.

vzameš malo mon-a, malo hrvata, ščepec srba, dodaš slovenčka in imaš potrdilo o neumnosti…

New Report

Close