Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek HUDA DILEMA II.

HUDA DILEMA II.

Tiste, ki se me še spominjate. Hvala za vsako toplo besedo. Zaradi mojega zdravstvenega stanja pikec v meni umira in jaz mu ne morem pomagati. Izjokala sem že vse solze, iskala tolažbo v svojih že rojenih otrocih, pa vseeno tako zelo boli. Tolažim se, da mati narava naredi prav, takrat ko je to potrebno in mora. Navzven sem zaradi svojih otrok nasmejana, v sebi pa jočem in kričim. V bistvu ne vem komu je huje, meni, ki vsaj o tem govorim ali možu, ki molči in v sebi vem da trpi.

Hvala vsem, ki ob meni hodite po tej poti.

Drži se!

Ne drži bolečine v sebi, iztisnita jo oba z možem, ker le tako vama bo vsaj malo lažje. Dobro je, da nista sama v bolečini in da imata sončke, ki vama dajejo voljo in jasen pogled za v prihodnje.
Držita se in vse dobro vam želim. Ko bo težko, pa le z bolečino in čustvi na plano.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Tole je pa res žalostno. Si kar predstavljam kaj preživljata ti in tvoj mož.
Da v bodoče ne bo tako, si najdita ustrezno zaščito.
To obdobje je najbrž res težko tako psihično, kot fizično, vendar moraš to prebroditi že zaradi sončkov, ki te potrebujejo.
Vso srečo.

Zdrži!!! Vem, kako zelo je hudo… :(((

Mislim nate. Obema z možem želim, da skupaj premagata bolečino. Objemi svoja dva sončka, naj ti njuna toplina da moči.

Srečno!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ne držat bolečine v sebi,je še huje.

Daj otroke v varstvo in si z možekom vzamita dan zase in se izpovejta in izjočita.

Vso srečo za naprej.

Kaj je pa narobe s teboj,če lahko vprašam?

Samo en nasvet imam: joči in izjoči, ne tiščat v sebi. Ni narobe, če bodo tudi tisti otroci, ki so že z vama, izvedeli, da vidva žalujeta. Ni narobe, če tudi otroci občutijo žalost svojih staršev. Ne se sramovat solza!

Vse dobro želim vsem skupaj!

Spravita ven – oba.

Vem, da ti ne morem pomagati, pa vseeno mislim nate.

Vseeno pa tudi jaz mislim, da morata spravtiti ven – že zaradi vajinih živih otrok. Čeprav skrivaš pred njimi, sigurno opazijo, da je z vama nekaj narobe. Če so dovolj veliki, jim povej, saj ti bo lažje, ker te bodo tudi oni razumeli, če so še premajhni, pa se pogovarjajta vsaj z možem. Tišina ne bo rešila ničesar.

Držita se!

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

New Report

Close