Najdi forum

Hudič

( https://youtube.com/shorts/bRtXRmRzCK0?si=OlRVohsV62Nq80av )

A hudič te napada in trpiš? 🙂 To mnoge vernike. To ni zato, ker si “močan”, ampak zaradi razkola v psihi, ki stremi po pretirani “čistosti”, “bogaboječnosti”, “pravičnosti”, ko poskušaš biti preveč moralističen in s tem moralno superioren, se povzpeti nad druge s svojim navideznim mučeniškim svetništvom.

Darvin, v tebi je dovolj arogance iz moralne superiornosti še za izvoz v Vatikan, tudi v tem ko interpretacije obrneš sebi v prid in se lepiš na te cenene youtube filozovske floskule z zatekanjem k verskim interpretacijam, ki ti služijo kot obliž na zelo velik, napihjen ego, da se seveda lahko vidiš “močnega”, kar seveda nisi, ker tudi ne moreš biti brez poznavanja lastnega psihološkega funkcioniranja.

Pusti hudiča na miru, vedno je dežurni krivec za vse naše slabosti in moralne hibe. Hudiča ti poustvarjaš, ni tam zunaj nekje, da bi služil tvojim ego koristi, kot sedaj, ko lahko častihlepno stopiš pred ogledalo in se ponosno občuduješ v sijočem zlatem oklepu bojevnika proti zlu, ki stoji v prvih božjih vrstah. 😉 Temu se reče napuh, nečimrnost, egocentrizem in domišljavo pravičništvo. Torej vse te luciferske prvine so izključno tvoje, tako da jih kar vzemi nazaj in jih ne obešaj hudiču. 🙂

Bravo matias

Darwin v ogledalu itak vidi debelinkota, saj je v enem izmed postov v preteklosti priznal, da je zares debel:)

Kar ni nic narobe samo malo slabsa novica za njegovo zdravje, in znak poraza, ker mu ne uspe shujšati

Hudič ga je premagal pri hujšanju in hudic mu nosi sladice v usta…

New Report

Close