Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek HUJŠANJE, VADBE Z OSEBNIM TRENERJEM

HUJŠANJE, VADBE Z OSEBNIM TRENERJEM

O osebnih trenerjih sem nekaj prebrala, zanima pa me kako je to v praksi.

Imate osebne trenerje oz. ste jih imeli?

Izkušnje?

Koliko časa? npr. 2 meseca, 3 ali npr. 10, 20 ur?

    Ste z rezultatom zadovoljni?

Je zraven vadbe dobro da svetuje tudi glede prehrane, prehranski načrt?

Kako poteka na začetku?

Koliko ste odsteli? Cene na netu so zelo različne, tudi glede na kraj.

 

 

 

Zdaj, ce hoces izgubiti 3kg, potem malo uredis prehrano in pojacas rekreacijo.

Ce bi pa rada shujsala 20kg, je prva prehrana, tu moras narediti vecje spremembe, vadba z osebnim trenerjem je pa samo dodatek, da se ti telo lepo oblikuje, pa kaksno kalorijo vmes porabis, ni pa vadba bistvenega pomena za hujsnje!

Spremenit moras zivljenjski slog. Pa 90 % je prehrana, 10 % je vadba. Ne jej cokolade in kruha.

Za hitro hujšanje ne rabiš nobenega trenerja! Nič ne skuri maščob hitreje kot jutranji lahkotni tek, na tešče po 20-30 min, vsaj mesec ali dva. Telo tudi samo po sebi začne zahtevati drugo hrano.

mislim da potrebujem predvsem motivatorja 🤣🤣

Ena se je hotela žgat 😂 preračunajo 🤣😂😂

Drugače je treba mìģàþì, da vas zrukà.

80 je prehranà), 20 flancanje 🙃☺☺☺

Če se sama ne znaš disciplinirat, zbrcat v rit, ob poplavi vseh ; potem plačuj trenerja, da ti bo vmes govoril: Še, še , maš to m aš , dej še zdržžž, še 5 ponovitv, alo dejmo, maš to , mašto… Ti pa boš zraven se topila in orgazmirala 🙂

 

Vse je v glavi  če se ne znaš samodisciplinirati, potem rabiš osebnega trenerja, z načrtnom, še prej pa šrinka 🙂

 

Pa lp od ene, ki je nekoč davno shujšala več kot 25 kg, ko se je zbrcala v rit. IN s trdo vojaško voljo.

 

Jaz ne prenesem, da bi mi nekdo nonstop ponavljal ob ušesu: maš to, maš to, maš to, dejmo dejmo – ko da goni stoko na pašo….. 😀

Koji q.rac pa on ve, kaj jaz imam 🙂  In po možnosti še blinka z očmi in misli, kako se medim in palim nanj in na njegov appeal in mu za to še plačujem mastno po 200 eur na mesec 🙂  No way !

 

 

 

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
pomlad22, 06.03.2022 ob 14:49

mislim da potrebujem predvsem motivatorja 🤣🤣

A takega, da ti bo še prihajalo zraven ?  🤣😂😂

Muscular Man Sexy Girl Image & Photo (Free Trial) | Bigstock

 

Instructor forces fat woman to work on exercise machine, hard workout in  gym, Stock Photo, Picture And Low Budget Royalty Free Image. Pic.  ESY-047687885 | agefotostock

 

Ladies Gym Trainer Top Sellers, UP TO 58% OFF | ebuilding.es

Jaz bi tudi trenerja, za motivacijo. Mislim, da če bi se morala nekomu dokazovati, da bi veliko več naredila. Včasih sem tekmovala in bila konstantno pod nadzorom trenerjev, pa tudi rezultati so bili odlični. Odkar ne tekmujem, motivacija precej hitreje pade oz se hitreje zadovoljim. A kaj ko so tako dragi… Morda bi bilo bolje poiskati ‘športnega prijatelja’ s katerim bi drug drugega spodbujala in motivirala

Znanec hodi k osebnemu trenerju že vsaj dve leti. Shujšal ni nič, trebuha nima nič manj, ima pa več kondicije.

Odgovor na objavo uporabnika
izkušnja, 06.03.2022 ob 20:07

Znanec hodi k osebnemu trenerju že vsaj dve leti. Shujšal ni nič, trebuha nima nič manj, ima pa več kondicije.

Hodi dvakrat tedensko.

Osebni trener te ne bo imel pod kontrolo. Prišla boš k njemu dvakrat na teden na vadbo, naredil ti bo jedilnik, ostalo pa je na tebi. Ne bo te kontroliral in komentiral tudi ne. Ne bo te motiviral za hujšanje. Njegova naloga je, da narediš 60 minut vaj in šibaj. V glavi si boš počistila sama. Seveda, če rabiš dokazovat nekomu, potem ti bo verjetno šlo. A ko boš nehala hodit k nekomu, boš spet začela s čokolado na kavču? To je problem. Sčisti si glavo in začni vadit zase in jest za svoje zdravje, ne da vadiš za druge in da hočeš biti zdrava za druge.

Osebnega vzames za vsaj nekaj ur da ti pokaz pravilno izvajanje vaj in uporabo naprav v fitnessu pa da naredita nek osnoven plan.Idealno je ce imas kaksno varianto za trening visokointenzivni intervalni trening to je spica za hujsat pa kombiniras s tekom,kolesom itd…

In to je seveda samo 20- 30% ce hoces shujsat,misice so dejansko tezje…

Tako da je kljuc prehrana in nek dolgorocno ucinkovit nacin prehranjevanja (ne neke diete pa pol na pico)…

 

 

ne, mišic ne rabim 🤣 tudi veliko manj kg ne, ampak manj v predelu pasu 🤣

To bos pa ze hitro porihtala,najti moras nek sistem prehranjevanja ki ti dolgorocno odgovarja,prav tko pa tudi vadbo,ki te poleg vsega  se zabava,veliko tega se najde zumba,fit,crossfit…odvisno kaj ti je vsec. Verjamem da si ze huda sedaj, predstavljaj si pa kolk sele bos ko bos telovadila in zgubila tisto extra ki te moti…

Zelo odvisno, kaj želiš naredit. Če ne moreš stat 2 minuti pri miru na eni nogi, pol ni tvoj problem teža, ampak nefunkcionalnost. To je velika razlika.

Ko iščeš trenerja, ne iščeš lepih, ampak dobre. Ne BB ampak kineziologe.

Ne vem s kod si, tako da ti ne znam svetovat.

Vsekakor pa trener s tabo ostane, dokler nisi samostojna. Da si samostojna, pa moraš obvladat gibalne vzorce, vaje, trening vzdržljivosti, hipertrofije, hiit, ipd.

Kar se prehrane tiče, ni znanosti. Ješ vse. Samo OH ješ dopoldan, popoldan pretežno beljakovine. Pred treningom paziš, da malo nafilas glikogena.

Ženske rabimo OH zaradi hormonov, da si tega ne zasustras.

V glavnem, trenerji (pravi) niso lepotci, ki se ti na uho derejo. Ampak so vir znanja in tolažbe. Včasih pa tudi blazina, ki jo zbrcas in pošlješ nekam 🤣.

Jaz sem imela 2 leti trenerja. Kineziologa. Toliko, kot sem se od njega naučila, se nisem od nikogar. Telo ni samo meso in kri. Prava znanost je.

In zdaj jih ima dosti preko spleta že vadbe za somatiko. Če želiš, pusti mail ali kak drug kontakt, ti dam od svojega kontaktne podatke.

Lp!

In, pazi na telo, ker imaš samo eno. Ko ga uničiš, ni poti nazaj.

O hujšanju brez vadbe, ti bodo pa samo jaki strokovnjaki svetovali. Ker pri hujšanju gre za izgubo najbolj potratnega dela telesa. Telo se ob primanjkljaju vnosa kcal znebi največjega potrošnika energije. To pa je ravno mišica.

V glavnem, srečno. In po pameti.

poskusi mogoce z cem kar je tudi tebi zabavno, meni je zelo pomagala zumba ti pustim tule kontakt ce se koga mogoce pritegne https://zumbaliciouscrew.com/

Imela sem trenerko. Izgubila 25kg v pol leta, hodila 3x na teden. Odlicno je bilo. Ko sem nehala hodit, so se tudi kili zaceli vracat. Jedilnika nisem imela, le zmanjsala kolicino. Potem sem se trudila sama spet shujsat in je uspelo, ampak telo je bilo grdo, ni bilo cvrsto, ker nisem imela tako tezkih utezi kot v fitnesu. Tako da jaz bi priporocala trenerja, ce le imas moznost, ker je zelo drago. Je pa treba potem temu sledit in vztrajat, ker drugace se spet zredis oz pokvaris kar dosezes s trenerjem.

New Report

Close