hvala bogu za tale forum
Jaz tudi nisem hotela na začetku, ko mi je predlagal, nič slišati. Pa je hvala bogu vztrajal. Sicer je to šele drugi par, ne greva se tega masovno, ampak res paše, če ma človek vse v glavi popucano… Saj je lahko o temu govorit, samo malo težje najti ljudi, ki so ti všeč, ki jim paše isto, pa ki nimajo raznih posesivnih fint, pa da imajo trdno zvezo…
Najprej sta bila frenda mož in on, potem smo ratali neke vrste družinski frendi in je včasih tema prišla na seks, potem sta naju povabila na njun vikend, včasih z otroci, včasih brez.. Mož me je že nekaj časa nagovarjal za akcijo, potem pa smo enega večera igrali slači tarok… In bilo je super. Zdaj pa še ti kaj o svojih izkušnjah povej.
Ja, mižimo ne. :))) Zavora je bila prej v moji glavi, ko tega še nisem poskusila. Potem pa ne več. Sedaj se to sploh noben več ne sprašuje. Mene sedaj pravzaprav rajca, ko gledam mojega in njo. Ne vem kako se mi je to premaknilo v glavi, ampak sedaj bi smatrala, da me je prevaral, če bi to naredil mimo mene, brez skupnega dogovora.