Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu hvala bogu za tale forum

hvala bogu za tale forum

Odkrila sem ga šele pred kratkim in uživam na njemu ko tata na mami. Čez vikend greva z možem na vikend k še enemu paru, in se bomo imeli zelo fajn. Preizkušeno. “Smo skupaj” že nekaj časa. Bom poročala. Me pa zanima, a tudi vi kaj swingate?

Ane..kok je lepo, ce se znas tkole mal sprostiti;)

Komaj čakam, da sišim! Moja noče o tem, razen pogovorov in fantazije. To pa veliko. Pa: DOBRODOŠLA!

Jaz tudi nisem hotela na začetku, ko mi je predlagal, nič slišati. Pa je hvala bogu vztrajal. Sicer je to šele drugi par, ne greva se tega masovno, ampak res paše, če ma človek vse v glavi popucano… Saj je lahko o temu govorit, samo malo težje najti ljudi, ki so ti všeč, ki jim paše isto, pa ki nimajo raznih posesivnih fint, pa da imajo trdno zvezo…

Samantha si že večkrat swingala s tem parom?

Ja, seveda, par smo že ene dve leti :)))) Zakaj?

kaj zaj … daj se odloči, boš samanta al karolina al grejs keli (:-P)

Samantha. Mi je najbolj simpatična iz Seksa v mestu. Kera pa tebi?

uf… če sem na tem forumu, še ne pomeni da sem pred tv…

odkrito povedano, mislim da sem kdaj opo pomoti gledal to nadaljevanko, ampak skupaj več kot 2 minuti še nikoli

pa nočem pljuvat po njej, enostavno me ne pritegne, itak pa zlo malo gledam tv

Lahko opišeš potek vašega swinganja? Kako se je sploh začelo?

Jaz pa gledam dnevnik, pa včasih Trenja, pa Seks v mestu. Pol je pa tudi pri meni konec.

dnevnik, pa kak film… pa še dnevnik bol mimgrede, ko dajemo otroke spat

Najprej sta bila frenda mož in on, potem smo ratali neke vrste družinski frendi in je včasih tema prišla na seks, potem sta naju povabila na njun vikend, včasih z otroci, včasih brez.. Mož me je že nekaj časa nagovarjal za akcijo, potem pa smo enega večera igrali slači tarok… In bilo je super. Zdaj pa še ti kaj o svojih izkušnjah povej.

V swinganju jih nimam tako da, te sprašujem ravno iz tega, ker nism nikoli tega doživel me pa zanima. Pa pole to izmenjujete partnerje ali kako?

Kako misliš izmenjujemo partnerje? Vsi med sabo, razen moška se pa nočeta. :)))

čuje se dobro ;-)))

No saj to mislim ti greš z partnerjem nasprotnega para. Nekje sem bral, da nekateri gredo v drugi prostor. Kako pa vi? Zanima me še, koliko pa ste stari, če ni skrivnost?

Včasih skupaj, se je pa že zgodilo, da sem šla samo z njim, ali z njo ja. Ampak pomembno je, da vedno vsi vemo, nič ne delamo za hrbtom nekoga. Stari? Midva 33 in 35, onadva 34 in 37. Pa ti?

Jaz pa sem 30 let. Pa tvoj gleda ko te drugi? Kako pa je to sprejel, kao si pa ti sprejela da gre z drugo? Mislim da je to vsaj prvič kar velika zavora vsaj umska?

Ja, mižimo ne. :))) Zavora je bila prej v moji glavi, ko tega še nisem poskusila. Potem pa ne več. Sedaj se to sploh noben več ne sprašuje. Mene sedaj pravzaprav rajca, ko gledam mojega in njo. Ne vem kako se mi je to premaknilo v glavi, ampak sedaj bi smatrala, da me je prevaral, če bi to naredil mimo mene, brez skupnega dogovora.

Naprimer prvi sex udarite takoj ko se vidite ali kako?

Ma ne, prej se mau pogovarjamo, pa kartamo, pa na morju počneš kaj drugega, kot v hribih… Potem pa to tako spontano pride, in čas, in kraj in kombinacija, itd. Ta vikend bomo šli malo po kostanj, pa ga pekli, potem se pa začne mečkanje itd. Kdo pa je pri vama za in kdo proti?

Čemu swinganju?

Ja.

Nisem partnerici tega nikoli predlagal, pa si tudi ne upam ker ne vem kaka bi bila reakcija. Tako da bo to verjetno ostalo pri ….

New Report

Close