Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek hvala, ker ste do konca uničili forum

hvala, ker ste do konca uničili forum

Pred 15 leti so bile tu super debate, večinoma kulturne in na nivoju, res si lahko dobil kakšne dragocene nasvete za življenje.

Zadnjih 5-10 let se je forum vsebinsko in glede avtorjev tem totalno sfižil, same psovke in necivilizirana komunikacija.

Zdaj pa še ta bedna prenova, brez očal na telefonu sploh ne vidim črk, na ekranu pa imam tudi povečavo. Vsebina pa tudi poden od podna.

Pa sem ga vseeno kdaj pa kdaj brala, da vidim, če je že kaj bolje. S to prenovo ste me pa dokončno odgnali, da sem šla gledat na hrvaške forume. In glej čudo. Smiselni, kulturni, bogati pogovori in izmenjava izkušenj, zdrav humor, brez drkanja v glavo. Pa še oblika kot se šika. Tako da hvala, brez tega oblikovnega fiaska mi sploh ne bi padlo na pamet oditi tja. Samo ideja, če se še komu bere kaj koristnega, ne pa tole greznico, v katero se je veliko folka vključno z mano naveličalo vstopati.

Skrbnikom pa samo tole, če boste tako nadaljevali, vam bodo  še oglaševalci pobegnili, ne samo bralci in avtorji prispevkov.

kaj pa bereš na spustaških forumih?

Kulturni nivo držimo uporabniki. S tabo vred. Pokaži mi tvoje teme in komentarje, da ocenimo na kakšnem nivoju komuniciraš in kako dobro vsebino prispevaš.
s trenutnim prispevkom s v skupini drkadžij.

Obišči optika. Če ne vidiš brati brez očal imaš težavo z dioptrijo.

Jz pa sploh vec nobene teme resno ne vzamem…

Par tem na zacetku se odprem…in grem…

Se Popaya ni vec nikjer.😊

Popayyyyyy…kje si…???.

 

Ni števila ogledov, ni imen, ni predogleda, ni videoposnetkov…. tudi piscev ne bo

Wooohohoh Švicar je pravkar odpel fantazijo. Zmagovalec Evrovizije 2021! Fantastičen komad 🙂

Mah kaj se sekirate, saj bodo viharne misli naštancale nove like, pa bo spet vtis, da je gužva.

Pa kako naj bojo še super debate, če pa ni niti več dviga teme ob zadnjem komentarju. Tam nekje na drugi, tretji strani sta zdaj pristali že dve temi, v kateri so ludje napolno debatirali in se tudi potrudili z daljšimi sporočili ko so argumentirali.

A zdej nebo noben jih šel iskat tja dol, ker je pač tako da 90% ljudi preveri samo prvo stran foruma in tako da tudi tisti, ki bi bili pripravljeni it gledat nazaj za takimi temami in pisati vanje nebojo pisali vanje ker vejo da ne bo nihče bral.

Zdaj imamo pač 10+ tem o evroviziji, namesto da bi ena odprta tista, v katero ludje najbolj pišejo ostajala na vrhu. In se potem ljudem nebi dalo vedno novih odpirati. Tiste dve dodatno ki pa jih bi in nebi nihče odgovoril vanje pa bi zbrisali moderatorji.

DVIG TEME ob zadnem komentarju.

Uredite že jutri!

Kokoši saj zato pa imajo dobro obiskovani forumi moderatorje, ki recimo ob dogodki kot je Eurosong/šport/politika/izreden dogodek združijo temo v eno in jo dajo na pregledno lokacijo. Se vidi, da je to forum boomerjev, ki so sto let za leseno žlico in ne sledijo več trendom.

Vem. Samo to ne sme biti edna rešitev!

Predvsem je treba vrniti to, da se ob zadnjem komentarju tema dvigne na prvo mesto prve strani.

Ker če uredijo samo to, da bojo moderatorji izbirali katere teme naj ostajajo vidne dalj časa, potem to lahko prispeva zaradi popularnih tem k obiskanosti foruma. Ampak bilo bi pa smrt za dobre argumentirane debate (zaradi razlogov ki sem jih v prejšnem komentarju opisal)!!!

Saj k temu katera tema zaživi prispevajo različne okoliščine in to nesme biti prepuščeno le moderatorjem saj bi to naredilo forum tog, nesvoboden in nekreativen.

Če pa ne znajo, ha ha haaa

Tudi od mene imaste en velik HVALA.

Se kar strinjam z op. Škoda, ker nisem prej vedela za forum.hr.  Kulturni, koristni, prijetni in zabavni exchange-i.

 

Stojite goli pred ogledalom. Lik v ogledalu reče, neskončno rada fukam.

Imam grd občutek, da nekdo namerno želi uničiti forum. Bodite dobro. Pogrešala vas bom🌻

Imaš prav. NAMERNO so UNIČILI ta forum. Ravno v času, ko je ta forum postal močan mnenjski generator.

nyci- večkrat sem pomislila, koliko časa bo še svoboda govora na forumu, ki jo že dolgo ni več nikjer. No, pa je zmagal fašistični red, v katerem živimo. Šuti i radi- bi rekli v Jugi

Tale forum.hr vsebinsko, kolk sm na hitr pogledala, dobro zgleda. Oblikovno pa…bolj tak, srednjeveški

TANNNJA,

Zato pa bi bilo pametno, da ne zagovarjaš duhovnikov, ki nimajo svobode govora in morajo šutiti o svoji spolni usmerjenosti. Medtem ko cerkev napada istospolno usmerjene.

Medtem ko bojo zdaj cerkveni forumi dobili sredstva od vlade.

MOJA MISEL,

mislim, da vem kaj se zadaj dogaja in v čem je problem.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 21.05.2021 ob 16:12

MOJA MISEL,

mislim, da vem kaj se zadaj dogaja in v čem je problem.

Povej ne … 🙂 veš da me zdaj firbec matra. Bi ti rekla pošlji zs pa sploh ne znam poiskati inboxa..😅😧 pošlji mail če ne želiš tu.. [email protected] sam da ne bodo kakšne porkerije

Verjetno se bom tudi jaz poslovila, sej vem, da se noben ne bo sikiral, sam o toliko, mi ne odgovarja več…..

Saj ja ne verjamete, da bi jaz lepila gmail kontakte po spletu? Pa dajte no. Pazite, da vsak do ne nategne. Mene lahko najdete na starševskem  čveku in prikličite me izključno in samo z Batman signalizacijo. Čao banda 🤩

Po Muri, Litostroju, Rašici, Dekorativni, SCT, Smeltu, Iskri, Emoni … in vsemu, kar je bilo v Sloveniji uspešnega in dobrega, je očitno treba uničiti tudi ta forum. Zadnji naj ugasne luč in zapre vrata za seboj.

New Report

Close