Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Hvala vsem za vspodbudo – rodila kljub prehladu

Hvala vsem za vspodbudo – rodila kljub prehladu

Prejšnji ponedeljek sem vam jamrala, da sem prehlajena in da imam PDP. V torek sem šla v porodnišnico na CTG – 3 cm odprta, zrel maternični vrat in so me kljub mojemu prigovarjanju, da počakamo še kak dan, da se pocajtam poslali rodi – pač nisem iz Ljubljane. V glavnem, v porodni sobi se mi je nos čudežno spucal, kašelj izginil in imela sem dovolj energije, da sem rodila čudovitega fantiča. No, naslednjega dne sem spet začela smrkati, vendar počutje je bilo mnogo mnogo boljše.
Hvala vsem za spodbudne besede.

Uživaj! :)))))))))))))))))

čestitke!!!!

tudi jaz sem bila v podobni situaciji pri drugem porodu. res sem porabila še zadnje atome energije, da sem kljub hudemu prehladu in slabemu počutju porodila našo princesko.

srečno!

čestitke!

Iskrene čestitke :))))

Iskrene čestitke!!! :)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Čestitke vsej družini!!!!
Spet me kar trese, ko se spomnim svojih porodov. jaz bi šla takoj spet rodit ( čeprav bo moj sin čez dober mesec dopolnil šele leto dni, pa je drugače drugi otrok! ), že samo zaradi vseh tistih močnih čustev in sreče, ki te preplavlja ob takem čudežu kot je rojstvo. ;o)
Uživajte v življenju in sreči.

Čestitke tudi z našega konca….. :-))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

No, vidiš da je šlo…. Lepo se crkljajte.

Čestitke!!!

Čestitke.
Uživajte v teh lepih čustvenih trenutkih.

Čestitke:-)

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Čestitke tudi z moje strani :-)!

Iskrene čestitke in lepo materinstvo!

LP

O, bravo! Evo, jaz še nisem – danes 5 dni čez rok. :(((

Vesela sem zate, srečno fantičku, veliko zdravja tebi!

Tudi meni grejo kar kocine pokonci, ko berem tole. Ja, čustva o porodu vedno ostanejo močna in neskončno lepa (vsaj pri meni), s takimi posti pa jih mamice nehote podoživljamo :)))

Čestitam!

Uživaj s svojo štručko, pa čimmanj viroz v prihodnje!

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

New Report

Close