Najdi forum

Ideje

Na tele forume sem prišla slučajno, ker večkrat prebiram podobne zadeve, iščem razne informacije, mnenja.

Imam dva predloga, ni nujno, da sta uresničljiva, ampak bi verjetno olajšala branje in naredila med.over.net forume še bolj zanimive.

Fino bi bilo, če bi se pri vsaki temi odgovori spodaj avtomatično odpirali, brez klikanja na vsako temo v drevesnem sisitemu, ki se ga itak noben ne drži, vsak pač vtipka odgovor, kjer je v tistem trenutku.

Drugi predlog pa je, da bi vsaka tema, ko dobi zadnji odgovor, skočila na vrh seznama, tako da bi bile na vrhu aktualne vroče teme in ne bi bilo potrebno za neko stvar, ki jo želiš ponovno pogledati, brskati daleč nazaj.

Veliko uspeha pri nadaljnjem delu, forumi so enkratni.

Lep pozdrav.

Nataša,

spodaj pod sporočilom imaš link, vse na eni strani. pa se bo naredilo točno to kar ti želiš.

da pa bi se nekateri forumi obdelovali po aktualnih temah, pa tudi lahko anredimo, ampak samo za nekatere forume, kjer ni veliko sporočil. to ni mogoče pri starši staršem, ker je v povprečju na dan 600 sporočil, kar pomeni, da bi se vsake pol minute menjal vrstni red, in preden bi rpebrali, bi bilo sporočilo že na dnu lestvice, malo za tem pa na 15 mestu, nastala bi prava zmeda.

smo že preverili in ni delovalo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pa sem res našla tisti gumbek:)) Super. Na začetku sem porabila nekaj časa, da sem se prebila čez forume in ugotovila, kje se o čem razpravlja, kje se kaj odpira, ampak to sem pa spregledala.

Škoda res, ker se aktualnih tem ne da dat na začetek, sem pa tudi jaz opazila, da je veliko novega non stop in da ne bi šlo…

Hvala za odgovor.
Lep pozdrav.

New Report

Close