Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ideje kaj početi doma – naj bo to končno konstruktivna tema

ideje kaj početi doma – naj bo to končno konstruktivna tema

No v naravo se gre lahko. Ravno včeraj so rekli strokovnjaki, veliko hodite po gozdu. veliko
[/quote]

Včeraj sem razmišljala, kako je sedaj (upam, da le začasno) propadla mantra o objemanju. In potem sem si rekla, no, tisti, ki objemajo drevesa, jih lahko še naprej (pa vsak svojo, upam). 🙂

Pa kaj mislite, da bas čala dopust? Težki časi prihajajo.

Pozabite to o 14 dnevih. Doma bomo (boste) vsaj 2-3 mesece. V najboljših razmerah se bodo razmere umirile šele junija.
Torej do konca marca, cel april in lahko računamo še maj. Aprila bo nekako vrhunec in potem počasi navzdol.

se strinjam, drugače pa, po moje bomo mi na veliko pekli, kuhali,vsak dan bomo pripravljali take jedi, ki zahtevajo veliko dela in priprave. In pa seveda tuji jeziki, tako otroci, kot jaz, možu pa itak delo ni problem, ker je v pisarni sam, lahko dela od doma..pač karkoli, ne potrebuje stikov.
Ko bo pa situacija resna, pa ne vem, kako bo, bognedaj, da zboli bližnji itd..Potem verjetno nimaš ne vem kakšne volje za karkoli.

Samo poglejte, kako je potekalo na Kitajskem in da je šele sedaj počasi upad. Pa so strogo disciplinirani, vsi še zdaj nosijo maske. Ulice so bile prazne, javnega življenja ni bilo. Na začetku so jih zaklepali / zavarili v stanovanja, padalce lovili po ulicah in zaklepali,… Razkuževali cele ulice in mesta. Ukrepi bili res na maksimumu. In jim jim je uspelo zajezit.

Kitajci nosijo od vekomaj te maske, no skoraj od vekomaj. Tudi pri nas so šole, ZD, okolico lepo počistili …

Ker smo na kmetiji nam ne bo dolgčas. Če bo slabo vreme pa kakšne družabne igre, peka peciva, filmi, knjige, mogoče si bomo malo več časa vzeli zase in za bližnje, verjetno dobimo tudi obiske oz. bomo šli mi kam, kjer vemo da nimajo osebe z rizičnim zdravstvenim stanjem. Ne vem, tudi v hiši ne moreš biti po cele dneve zaprt. Kakšni sprehodi in daljši pohodi tudi lahko, kjer veš da je manj ljudi.

No v naravo se gre lahko. Ravno včeraj so rekli strokovnjaki, veliko hodite po gozdu. veliko
[/quote]
klope! Letos jih je kot pri norcih!

Menda ti je jasno, da bo kmalu tudi pri nas, kot v Italiji, i resto a casa, ostanem doma. Oni so kaj hitro morali ustaviti to sprehodi, gozd, narava, ker so sprehodi bili po parkih, so se ljudje na koncu družili, do narave so morali nekako priti. Od Italijanov se zahteva, da so doma. Če nisi doma, rabiš papir, zakaj nisi doma. Kazni so visoke.
[/quote]

Bojijo se Wuhana, da bi ljudje omedlevali in umirli sredi ceste, pločnikov, vlakov, avtobusov, trgovin, restavracij… To vse kroži po netu. Posnetkov kar jih hočeš.

Živjo,

jaz sem naredila spletno stran. Takšno, ki si jo že dolgo želim, pa nikoli ni bilo časa – Vaš link ;))

Page not found.

Page not found.
[/quote]

Je, je, samo ne preusmeri. Vpišite magari ročno
http://www.kamdanes.com

New Report

Close