Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek igrača kuhinja pri Necermann

igrača kuhinja pri Necermann

Punce, a je katera naročila tole kuhinjo pri Nekermannu:

http://www.neckermann.si/article.asp?docid=280939&class=000100040001&node=1

mere : 90x56x43 cm, pečica in kuhalna plošča oddajta zvok…

Me prav zanima kakšna je?

Z ENO BESEDO SUPER!

L.P.

Piara1, ali jo imate, jo lahko kaj bolj podrobno opišeš, kaj pomeni, da ima 22-delov, kaj vse ima, še kje zvoki poleg pečice in kuhalnika…??????

Koliko je visoka? Kaj pomeni visina – do kuh. pulta ali cisto do vrha? Mi smo namrec se bolj majhni in rabimo eno bolj majhno kuhinjo.
Kaksna je cena?

To je višina do gor in ne do pulta, ceno pa poglej na link, mislim pa da je celo znižana na 6.990 SIT. Vendar pa jo nimajo trenutno na zalogi, bo potrebno dlje počakati, sem se pozanimala.
Drugače pa imajo še malo manjše pri Leclercu TRGOVINA-kUHINJA ni pa elektronska, višina 72 cm za 4990 (ta ista je predstavljana v čisto zadnjem nekermanovem tiskanem katalogu po ceni 7.490 se mi zdi).
Drugače pa ima tudi Tuš neke akcije elektronskih kuhinj (višina 99cm) po 9.990 Sit.

Moja mami jo je ravnokar dobila za mojo hčerko. Sedaj je postavljena še pri njih doma v kuhinji in vedno, ko se pogovarjamo po telefonu, se nekdo od starejših igra z njo, ker je baje res simpatična ))

Pa v bistvu niti draga ni, kajne?

Jaz sem tud slišala, da je full dobra….

Ja ampak v katalogu je navedena cena 7490 sit.

Ne, tista kuhinja ni elektronska, ki ima ceno 7.490 (tisto je KUHINJA-TRGOVINA), ki jo lahko v Leclercu dobiš za 4.990, elektronska nekermanova kuhinja pa ima v katalogu ceno 7.790,00 SIT (znižana pa na 6.990)!!!

kuku, a mi lahko prosim poves dimenzije te kuhinje, predvsem visino od tal do pulta?
Hvala!!!!!

Mi smo jo ravno včeraj dobili.

Ne vem sicer, koliko je visoka, ampak naša 20 mesečnica (visoka 88 cm) lepo doseže vse v tej kuhinjici.

Miškici je bila zelo všeč, malo sem le razočarana nad sistemom zapiranja vrat pečice in stranskih predalov. Včasih malo zaskočijo in zdi se mi, da jih malčica ne bo znala vedno sama zapreti.

klar, lepo te prosim ce mi lahko doma zvecer malo izmeris in jutri sporocis. Nasa je stara sele 16 m in visoka cca 74cm, pa ne bi rada kupila nekaj, kar bo neuporabno zaradi visine. Lepo prosim, saj vem, da tecnarim!
Kako pa delujejo zvoki, a ko kaj postavis na plosco ali v pecico? Kaj se oddaja zvoke – plosca, pecica,….? Se vratca tezko zapirajo?
Kaj pa je se zraven? Kaksne posodice….?

Res 100x hvala za odgovor!

Trenutno sem v sluzbi, bom pa zvecer izmerila visino.

V tem “22-delnem kompletu” so poleg same kuhinje 1 loncek in ponev za palacinke s pokrovom, 4 krožniki, 2 majhna kozarca, nekaj vilic in žlic, ki se dajo obesiti na zgornji del kuhinje. Grelna plošča je na baterije, in ko nanjo kaj prisloniš, spušča glasove podobne vretju vode.

Na eni strani sta 2 grelni plošči(ena elektronska, druga je samo narisana), na drugi majhno koriti s pipo(brez vode :))), spodaj pečica, na drugi strani mislim da hladilnik (nisem prepičana), na straneh pa dva predala z vrati za shranjevanje posode.

Aja, in še nepogrešliv pripomoček vsake gospodinje – telefon, ki ga prav tako odložiš na zgornji del, da ga inaš hitro pri roki.

Mislim, da vaša malčica ne bo dosegla zgornjega dela, kjer visi pribor, s spodnjim delom pa ne bi smelo biti problemov.
Bom pa zvečer izmerila in jutri javim mere.

Kuhinja je visoka približno 95 cm (to je njen najvišji del).

New Report

Close