Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek igrače za enoletnike

igrače za enoletnike

Katere igrače se splača kupiti enoletniku?Gremo mal razpravljat o tem.Naši pikici so obročki za natikat zanimivi glih 2.min.

naša pupa 8m se najraje igra z raznimi plastičnimi lončki, žličkami, kuhovnico, zobno krtačko in stvarmi katere v glavnem ne sme. Jaz ji vse kar več ne rabimo umijem in to je najboljša zabava. Trenutno se igra s pokvarjenim mobijem, plastenko od vode in malo večjo flaško, kjer so bile včasih kapljice za nos.
Kaj pa kupit od igrač, pa nisem dober naslov, ker vedno kupim same bedarije, pa še preveč vsega.

Dobro vprašanje. Naš 16M ima zelo rad vse igrače, ki igrajo. Tisti Fischerjev polž itn, zelo rad ima palice, zato smo mu kupili tisto leseno palico, ki ima na koncu nekaj kroglic, ki se vrtijo, če palico porivaš po tleh. Ta igrača je hit že tri mesece, je prva, ki jo vzame v roke in zadnja, ki jo odloži. Pa vedno znova lončki, lončki, lončki, ki jih zlaga enega v drugega. Rad ima tudi čisto navaden kuhinjski lonec z leseno kuhalnico in nekaj makaroni. “Skuhal” nam je že kar nekaj pašt. :-)) Odkril je knjigice: sede na fotelj in jih prebira kot midva :-)), potem me pa sprašuje, kaj je na slikici, potem pa igrico obrneva in on pokaže na predmet, ki sem ga izgovorila. Rad gleda telebajske in tudi ponavlja za njimi. Vsaj deset minut je čisto pri miru :-))

lp Neja

jaz navijam za lego … vedno in povsod 🙂

naš 6-letnik je nor na legice in z njimi se zamoti več ur … tud z očijem ustvarjata cele večere … in ko sem zdaj za našega dojenčka pobrskala po starih igračah … se mi spet zdijo legice še najbol uporabne … tudi 2-mesečnik jih ima rad … kocke z velikimi očmi in prijaznimi obrazi.

drugače je v stari LJ trgovinica … pozabila ime … na obrežju … kjer imajo ogromno lesenih uporabnih igračk … malo pelješ sabo in tam vidiš kaj ji je zanimivo.

domače zadeve in ‘smeti’ :)) so pa itak zakon 🙂

B.

Najbolj zanimive “igrače” so tiste, ki to sploh niso. :)) Zato jaz našemu 10 mesečniku zdaj vse flaške od šamponov in škatlice od njegovih krem in pudrov umijem in se s tem igra.
Ima tudi ene kocke, ki se zlagajo druga v drugo in so mu tudi zelo všeč. Pa penasti puzzli z motivi živali, ki naj bi bili za sedet na tleh, vendar jih on čisto razstavi in vsem živalim najprej iztakne oči. Po mojem bo okulist. :))))
Aja, sem pozabila še žogo, pravzaprav žogico z Miki Miško. Pa seveda knjigice in časopisi, revije, …

Vse, kar obstaja, razne igrače… je pri moji deklici aktualno 10 minut….

Našemu mulcu je vse zanimivo,še najbolj kuhinjski elementi in predali.

…aha, najbolj so zanimive stvari, ki so prepovedane!

aha,da ne omenim smeti.

aha, hi hi….

Moj ima najraje daljince in telefone.Za grickat so zgleda ravno prav trdi:)

Moja 11 mesečnica me je pogledala z najbolj cukrastimi učkami in nejevernim nasmeškom do ušes, ko sem ji dovolila, da z mize vzame lipgloss (prozoren, s pokrovom na navoj, tako da ne more odpreti, ker še ne zna odvijati). Še zdaj ne morem verjeti, kako je bila navdušena….

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

New Report

Close