in kaj ste danes dobrega skuhali
Čisto preprosto:
1 l mleka
9 žlic pšeničnega zdroba
2 jajci
1 žlica masla
3 žlice sladkorja
2 vailija
kompotovo sadje ali zmehčano sveže sadje (jaz sem danes naribala 2 malo večji jabolki)
Zdrob skuhamo v osoljenem mleku.
Ko se ohladi primešamo maslo, rumenjake, sladkor, vanilin in sneg beljakov.
Pekač (20×30) obložim s peka papirjem in vlijem eno plast zdroba, plast sadja, potem pa še ena plast zdroba. Pečem 50 minut pri 220 ° C.
Dober tek!
a,mi lahko katera razloži, kaj je z vami,da se za brez veze pikate.A ste v resnici tudi take…ne verjamem.Si ne predstavljam ,da imam prijateljico,sosedo ali znanko ,da bi mi vedno govorila kako delam narobe ,kako lahko jem v šparu,kako narobe vzgajam otroke itd.,…ja vem ,da ima vsak svoje mnenje ,ampak velikokrat zgleda ,kot podj…..vanje