Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek INSERT SLIK

INSERT SLIK

Menim, da bi bila zelo dobordošla in informativna možnost, da k tekstu prilepimo tudi sliko. Niso seveda primerne vedno in povsod, kar na nekaj formih pa.
V razmislek. ?

da-smejkoti so ful dobri,le ne vem,kje jih dobiti…LE zrihtajte jih…Lp

Smejko kot izboljšana komunikacija? Kaj je pa narobe s tekstovnimi smejkoti?

Smejkoti mi niso všeč, sporočila popačijo in ga naredijo nepreglednega. Tako kot je je v redu

PA KAKŠNI SMEJKOTI…,

mislim na digitalne fotografije:
– npr. na forumu “podarim”…slika kaj kdo podarja, na obrtniškem forumu slika, kako se kaj naredi, če je to možno, na forumu, kjer ljudje pišejo o svojih idejah in izdelkih, pa slike teh izdelkov, na vrtnarskem forumu slike rastlin…itd, itd.. možnosti je ogromno. To pa je vprašanje za sistemskega administratorja, kajti to mora omogočati spletna stran s tehničnega vidika.
LP NB

Tudi na forumu računalništvo bi včasih prav prišel kakšen print screen za boljšo komunikacijo.

Vse slike bi zasedle ogromno prostora na strežniku, pa še stran bi se nalagala ful bolj dolgo. Saj če že hočeš dati sliko, lahko vedno prilepiš link do nje.
Ravno to mi je všeč pri forumih na med. overju, da niso tako okrancljani pa poslikani, pol bi vsak lepil ne vem kake smajlije pa ne vem koliko slik zraven, človek pa bi dobil prej mlade, kot pa da se bi mu stran naložila.

Gospod Primoz!

Prosim ce mi pojasnite, zakaj izlocite moja vprasanja, mojih nasvetov pa ne. Priznam, da dveh vprasanj nisem napisala na pravi forum in zato tudi ni odgovorov. Sem pac zacetnica.

Hvala za odgovor.

Pišite mi na mail in povejte kam ste postavili vprašanja?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close