Internet je štrajkal…
…grrrrrrrrrrrrrrr…kak sem jezna,kar naenkrat mi je vse zablokiralo in nisem morala niti brat niti pošiljat….kako sem jezna…
Sprevržko zdaj grem pogledat maile,bomo videli,hmmm…..
Pa zajtrk s Sharkyjem mi je padel v vodo,ti smola prekleta…
Upam,da ni kdo mislil,da sem vam kaj zamerila oziroma,da je kdo zameril meni….
Meni je tako žal!!!!
Lupčkov en kontejner in pol….
Mail je pravi,lahko pa še probaš enega,če drugače ne gre:
Bo tale tud vredu…pač probaj,ker me TAAAAAAK firbec mantra ne glede kakšne so slikce….jezna ziher ne bom…
Pa ne…to vem…ampak vse mi je utripalo,pa pol spet ne in nisem imela sploh povezave…no v glavnem da mam zdaj…saj moram jaz tudi te pa te po “osvežitvi” klikat…a Sonči še dela “dobra dela” ?
no ja,s težavo jo spravljam dol,ker nimam rada rib…ampak školjke,lignje in hobotnico,to pa obožujem…tuna je beljakovinska hrana in pač moram…če hočem jutri brez musklfibera na trening…
Drugače sem pa bolj zelenjaven in sadni tip…samo da je zeleno in trdo…za ananasom pa umiram…mljask…
Da se o čokoladi in torticah sploh ne menim…..
Obrni malo naslov: orca_trillian@hotmail.com,ga bom vsavla v profil,če oni ne gre…oprosti dušo!!!!!!!!!!!!!!
He, ti se bi pa lahko malo razpisala in nam nekaj nasvetov dala…:-)
Trilči, tudi jaz in ligenjčki, pa hobotnica in školjke smo veliki prijatelji – no, jaz sem jim verjetno sovražnica…:-))
Sladkarije – hmmmmm, jokkkkkaaaaaaaaammmmm. Z veseljem, edini problem je ta, da potem nimam podna…:-(
Pa tudi tunice so dobre. Mljask.
Pravzaprav – ničesar na svetu ni, da žverca ne bi probala in imela rada…. no, ja, edino kuhana govedina mi gre bolj rodo dol….:-)))
Trenutno kot šprtnik gledam malo bolj na prehrano…in sladkarije bolj ali manj odpadajo…(v jok pa na drevo)….
V hladilniku imam dva kosa višnjeve torte…Prideš???Reši me te agonije…
Če pa hočeš kaj za prehrano vedet,pa kar vprašaj….
Na sobne piciklu se mi pa zmeša…kava pa ziher paše…ampak jaz sama sebi pač pravim: samokontrola…brez sladkarij se počutim ko bivši narkoman-čokoman…saj te pa te se pregrešim ;))))))
Mogoče pa nam manjka kašen dober ded????