iščem eno
Če se noče pogovarjati, pa če z njo nisi srečen, je zaradi otroka nespametno vztrajati ob nekom!
Otrok bo po 20 letu šel po svoje, vidva pa ….razen če ti paše bit z njo zaradi drugih vzrokov…končno, sta lahko tudi kot brat in sestra, s tem, da ti nadaljuješ s tako ponižujočim iskanjem spolne potešitve!
A tvoje telefonske nihče ne pozna, da bi ji lahko kdo namignil? ali se ona strinja s tem, da dobiš drugje, to, kar se njej zdi…grdo?
nit pogovora tko ne iščem:)
sem velika klepetulja tudi v realu:)
tukaj pridem, pogledam, se nasmejim, sočustvujem, povem svoje mnenje, pokomentiram, provociram in se pozabavam…kar tako…da vidim, kako ljudje živijo, pa kakšne probleme imajo, ker jaz očitno nimam svojih dovolj:))))
ravno včeraj mi je vedeževalka prerokovala…da bom živela tja preko 80:) nikol ljubimca…niti ko bom vdova, se ne bom, kljuv ogromno prilikam…več poročila;) he he…si misliš..
Piranha:))) sej js sem poročena:)))))
nč bat zame….
in to…precej srečno, za slovenske in forumske razmere…mogoče je še srečko tam nekje, pol pa jih js ne poznam več:) možno da pa so:)
sicer se pa ne bojim, da nebi mogla najt enga korenjaka, če bi ga rabla….pa niti ga na forumu iskala nebi, ker ….js moram takega, ki bi ga bla pripravljena omožit….čutit:))) vohat…poslušat…pa še marsikaj:)
tko da ni panike, tud če se noben več ne bo hotu z mano poročit:))))))
si me pa spravil v lol (glasen smeh)
viš, pa je dan takoj lepši:)
matjaz1, ti me spravljaš v smeh. Spominjaš me na zgonjenega mačka, ki teži mački nonstop dokler se ga ne usmili ali pa ji dok.urči. Vedno je pripravljen za akt, noč in dan. Ko pa je mačka pobegnila v hišo, pa se je cele ure drl okol bajte pa zavijal in jo čakal. Mater so hormoni hudič a? 😀
Skuliraj se malo Al Bundy of the MON. 😉