Iščem moškega za sex!
Lahko mi pises na [email protected] pa se dogovoriva
Evo me, tudi jaz v podobni situaciji. Vec na [email protected]
Hej, sem 21letni diskreten moški, ki išče njo za občasna diskretna srečanja..piši na [email protected]
Mucka,
če si resna, piši na mail: [email protected].
Vezan 37 letnik, potreben avanture.
Zdaj vem. zakaj si ločena.
[/quote]
piši mi Klara
evo tu sem se ne bom hvalil se dobiva
piši mi na mail
[email protected]
iscem zensko. star 28 sem vezan iz maribora.. [email protected]
Klara oz. Jožica in real life. Ti klinac iščeš moškega za seks. Ti iščeš zgolj virtualno pozornost in potrditev, da si zaželena in seksualno konkurenčna ostalim samicam. In kaj boš po ponujenem in na x straneh prebranem v zvezi s ponudbami naredila? Nič. Ker si navaden strahopetec, da na tak način oblikuješ svojo samopodobo temelječo na močvirju neizpolnjenih želja. Mastrubacija na kombinacijo enostavčnih besednih zvez enega foruma, še nikoli in nikdar ne bo seks. Zdaj pa sesalec v roke in posesaj prah, ki se je med tednom nabral. Bo več koristi. To pa je reala. Joži, saj bo. Ampak malo boš morala še žgancev pojest. Potem boš mogoče našla nekoga, ki ti bo dajal občutek, da si brezpogojno ljubljena, brez teh virtualnih wannabe vlozkov in s katerim se boš res dobro in strastno pofukala. Takrat bo tleskanje tvojega špeha ob zibajoče joške, ko te bo nabijal, najlepši zvok in ritem in vse bo tako kot mora bit. Popolno. Razumeš?!
Piši mi na mail: [email protected]