Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Finance in kriptovalute Iščem posojilo – privat posojilodajalci

Iščem posojilo – privat posojilodajalci

Spoštovani!

Iščem posojilo v višini 2500 eur za obdobje enega leta. Prvi obrok vrnem v Maju. Obrok v mesecu Julju bi bil 1200 eur (dokazljivo pričakovan dodatni večji priliv), ostale mesece bi po 150 eur.

Zaradi davčne izvršbe v času bolj praznega računa pred nekaj meseci mi banka ne odobri ne limita, ne kredita (z izvršbo mi je banka takrat celo posegla v nedovoljeni minus za nekaj deset eur). Ne glede na to, da so prihodki v preteklem štirimesečju cca 5000 eur, drugih stroškov za poslovanje praktično nimam (razen min.prispevkov in potnih stroškov)
Nimam ne kreditov, ne izrednih limitov,ne kreditnih kartic (nikoli ni bilo potrebe).

V tem tednu pa so mi nujno potrebna dodatna sredstva, zato poskušam poiskat možnost še preko tega foruma (posojilnice in zastavljalnice ne pridejo v poštev), če se lahko s kom dogovorim za “privatno” posojilo z zmerno obrestno mero. Ponudim lahko tudi kakšno stvar v zavarovanje.
Prosim na ZS.

Tudi jas bi potreboval pa nikjer ne gre nicesar dobit razen privat .. lepo bi prosiu kwr imam blokad na racunu in mi nikjer nic ne odobrijo .. in sicer 2000 bi potrebovau in da vracam po obrokih za vse ostalo se dgovorima sama

Iščem kontakt resnega zasebnega posojilodajalca za ureditev nujne finančne zadeve. Hvala.

A lahko naredite izjemo in posodite 13000 za dobo 4 let?

Ponudba posojil

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projekta, ne oklevajte in nas kontaktirajte.
E-pošta: [email protected]

Ponudba posojil

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projekta, ne oklevajte in nas kontaktirajte.
E-pošta: [email protected]

Na med.over.net forumu sem opazil, da nudite posojilo. Nujno bi rabil posojilo do 250eur. Trenutno sem zaposlen za določen čas. Z mesecem marcem bom za nedoločen čas. Denar bi potreboval za najemnino. Pred novim letom sem izgubil še zadnja stara starša…Trenutno ne prebivam več doma, temveč v mestu kjer delam. Pri nas doma je bila huda stiska. Oče je ozdravljeni alkoholik. Od doma sem odšel z devetnajstimi leti. Nujno bi potreboval za poplačilo stroškov. Denar bi vam vrnil v ekratnem znesku v mesecu marcu.

Trr: SI56610000019910567

Lp.

Ponudba posojil

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projekta, ne oklevajte in nas kontaktirajte.
E-pošta: [email protected]

oglasite se na e-mail: [email protected], bomo poskusili najti rešitev za vas.

Iscem posojilo PRIVAT 6000 eur

Nujno potrebujem 2000€

Kje kakšen privat ki posoja gotovino

Iščem posojilo 15.000 za dobo 10 let imam blokado računa zato na banki ni mogoče imam stalno službo vračilo nebo problem [email protected] nujno hvala

Potrebujete finančno pomoč za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projekta, ne odlašajte z zahtevo za posojilo. Posojilo se odobri in nakaže na vaš bančni račun v manj kot 72 urah.
E-pošta: [email protected]

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projektov, ne odlašajte z oddajo zahteve. Posojilo se odobri in naloži v 72 urah na vaš bančni račun.
E-pošta: [email protected]

tudi jaz bi nujno rabila 2000 eurov za dobo 24 mesecev….pošteno vrnem

I am very excited after getting my personal loan to buy a car from WESTLAKE LOAN after being cheated twice by fake lenders, to God almighty I was introduced to WEST-LAKE by a colleague who also got a loan for his business expansion and to my biggest surprise I got a loan of 25,000 Euro today.

I encourage all of you in need of a loan to contact West lake via email for a loan application:  [email protected]

telegram___https://t.me/loan59

če iščete kredit mi pišite na [email protected] in mi povejte svoje želje.

Attn

 

Dajemo posojilo po nizki obrestni meri. Ali te zanima? kontaktirajte nas na: [email protected] in posredujte nekaj informacij.

 

Vaša imena….

Država………..

Znesek posojila….

trajanje…….

Telefonska številka……

 

Hvala, ker ste se odzvali na moj oglas.

New Report

Close