Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Išem debelo Zofo

Išem debelo Zofo

Iščem in iščem, vem da so bili objavljeni zbrani linki njenih zgodbic (mislim da se je ŽN potrudila in zbrala), sedaj pa ne nejdem več tega posta.
KJEEE JE?

lp
jst

Mislim da bo Primož pravi naslov za to vprašanje…

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Sem jih jaz tudi včeraj iskala, pa jih ni in ni bilo…. Sem jih hotela počasi prebrati, ker mi je všeč njen humor. Zakaj so zbrisani?

Zaradi njene varnosti. Če so pa res izbrisane pa ne vem, vem le to, da so ji svetovali, naj jih Primož izbriše, da se ne pojavi nekdo, ki bi zlorabil njene zgodbe v komercialne namene in bi nato to brez njenega dovoljenja brala vesoljna Slovenija.

Ja jaz sem si jih spravila med priljubljene pa že dva dni ne morem priti do njih. Sem si rekla jih bom brala ko bom imela kaj časa zdaj so jih pa snel in ne moremo do njih:(((((

Jaz jih sem si pa skopirala v Word in jih bom brala takrat, ko bom imela čas zase, sedaj ga namreč nimam. Upam, da se bom takrat skupaj z možem nasmejala za ves čas za nazaj…

Hvala Zofi!

Bi lahko naredili poseben forum za naše pisce? Pa Primož bi lahko imel njihova prava imena, da bi lahko dokazali, da gre res za njihovo avtorstvo, če bi jih poskusil kdo ogoljufati.

Mislim, da se tudi tako lahko ugotovi, kdo je avtor preko IP-ja in se lahko vidi kdo je lastnik, če bi že prišlo do kakšne zlorabe.

LP

New Report

Close