Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Iskrenost

Iskrenost

Če bi sedaj šla v novo razmerje, ne bi bila popolnoma iskrena, ker sem bila že razočarana in mi je bilo žal, da sem bila tako iskrena. V bistvu bi ščitila samo sebe, da bi mi bilo lažje…. vem, nepošteno, pa vendar, mar je kdo pomembnejši od nas samih in naših otrok? Mislim, da ne pa čeprav tole zveni malce egoistično….

kaj menite, kako bi vi?

jaz bi………samo ne z vsako….khmmmm

kaj je mala……kje pa imaš mail?

leta letijo - iščem stevardeso

iskrena v kakem smislu? da si vegi pa bi se skrivalj pitala z šnicli?

Ja Alenka, tut take vrste iskrenosti, če želiš….

kaj ti bo mail razočaran…..
a ni to zadost?

jah ne vem, če ti ni odveč hodit sred noči do frižiderja….

ampak mislim da boš ti potegnila takratko, pa kakršna koli neiskrenost že: ker ali boš živela v nedogled, ali pa boš po enem času priznala oz. povedala, pa tudi to ne bo najbolj prijetno.

Hm…..sama ugotoviš ali je človek vreden tvoje iskrenosti.
Sama sem , kljub prejšnje slabe izkušnje, vseeno ostala iskrena; in se mi je obrestovalo. :)) Res pa je, da je tak, iskren in pošten, tudi moj partner.

iskrenost je sladek sad grenkega korena, previdno s tem

:))))))))))

Huh, 3x sem prebral pa se mi zdi, da še vedno nisem čist dojel… V novi zvezi misliš bit manj iskrena kot v stari? Zakaj pa? Morda te bo pa partner v novi zvezi jemal popolnoma drugače, kot te je partner v stari. Zakaj bi bil novi parnter kriv zaradi tvoje prejšnje zveze? Če že imaš novo zvezo jo izkoristi tako kot misliš, da si partner zasluži.

Glede iskrenosti je pa tudi tako, da iskrenost v neskončno nikomur ne koristi… Vsak ima svoje lastno in intimno življenje, čeprav živi v dvoje. Npr. jaz moji nebi nikdar iskreno povedal, da bi se povaljal z bejbo, ki sem jo pravkar videl na nasprotni strani ceste, ker tudi od nje ne pričakujem, da mi razlaga kateri tip jo je danes najbolj segrel… Hočem rečt, da ima vse neke meje in nek svoj smisel, ki se ga določi v odvisnosti od stanja in dejanskosti.

Sicer pa verjamem, da te je prizadelo, če si bila do koga iskrena on pa do tebe ni bil. Ampak tako to je, nekateri imajo srečo in zadenejo v črno pri parnterju, nekateri pa malo usekajo mimo… 100 ljudi – 100 čudi – ljudje smo različni…

Najprej moraš biti iskrena sama do sebe,potem si popolnoma iskrena tudi do drugih,kot če sama sebe nimaš dovolj rada,tudi druge ne moreš imeti dovolj rada.Sliši se preprosto.

iskren sam do sebe, ondi , lepo te prosim, sama patetika-kdo pa je iskren sam do sebe; če bi bili mi vsi tako iskreni kot govorimo ne bi imeli ne prijateljev, ne partnerjev, so stvari ki jih je bolje zadžati sam zase, no to ne velja zame ampak za vas ostale-jaz sem zeloo iskren , še preveč ,zato nekak nimam nekih pravih frendov-no psa mogoče ampak on verjetno ne šteje

zakaj pa bi šla v novo razmerje, če ne iz iskrenosti?
samo spet vprašanje, kje je meja med iskrenostjo in zasebnostjo.
mislim, da je potrebno toliko iskrenosti v neki vezi, kolikor je potrebno, da si partnerja zaupata. Še vedno pa mora vsak imeti svojo zasebnost, ki je ne deli z nikomer. Oz. ljudje želimo biti samo sprejeti in razumljeni. Dokler veš, da te nekdo sprejema, kakršen si, mu lahko zaupaš , si iskren. Ko čutiš, da te ne bo razumel, da te bo narobe razumel, da mu nekatere zadeve v zvezi s teboj niso všeč, potem začnemo taktizirati, prikrojevati in skrivati resnico. Več je takih zadev, bolj se dva oddaljujeta.
Mislim da je vse v tem.

Kar se tiče pa novih vez, ko imaš za seboj otroke, je pa gotovo tukaj še ena odgovornost, otroci. Mislim, da je velika razlika, če si sam, ali če imaš še otroke. Ker z otrokom je spet več zgodovine, več dejstev, katere bo moral nov partner sprejeti, se navaditi živeti z njimi, otrok pač ne moremo izbrisati ali se ločiti od njih, tako kot se to lahko od partnerja.

Ko se želiš ustaliti z osebo, ki ima otroke od prej, sprejmeš poleg partnerja še njegove otroke. To velikokrat pozabijo taki, sveže zaljubljeni parčki…pa potem krivijo bivšega moža ali ženo….da jim ne da svobode, ker vendar si jo zaslužijo…..pa ni tako:) Otroci so dobra šola, da vidimo, da je treba za svoja dejanja tudi odgovarjati.
Zavedati se je treba, da si nekoč celo ljubil osebo, s katero imaš zdaj te otroke. Tega se mora zavedati tudi vsak, ki dobi partnerja z otrokom.

potencialna razočarana gospodinja se mu zdiš, pa bi ti rad zlezel za hlačke:)

Ko se želiš ustaliti z osebo, ki ima otroke od prej, sprejmeš poleg partnerja še njegove otroke. To velikokrat pozabijo taki, sveže zaljubljeni parčki…pa potem krivijo bivšega moža ali ženo….da jim ne da svobode, ker vendar si jo zaslužijo…..pa ni tako:) Otroci so dobra šola, da vidimo, da je treba za svoja dejanja tudi odgovarjati.
Zavedati se je treba, da si nekoč celo ljubil osebo, s katero imaš zdaj te otroke. Tega se mora zavedati tudi vsak, ki dobi partnerja z otrokom.

……………….Res je. Midva z novim partnerjem imava vsak otroke iz prejšnjega zakona in dobro vem, kako “to gre”. :)))))))

vse ve..o meni…khmmmm

a pa nosiš hlačke?

ps…dej no..srce……čakam

leta letijo - iščem stevardeso

ne ne….samo predvidevam kako prbližno bi blo….. ne grem v novo vezo…ostajam v stari….. samo tko je bilo…razmišljanje….verjetno ne bi bla čist iskrena….

Če smo čist iskreni, ne obstaja nekaj takega, kot je čista iskrenost.

lp,
Sreč

ampak so tud fletni …najini otroci…upssssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso

‘Če smo čist iskreni, ne obstaja nekaj takega, kot je čista iskrenost.’

Ja, več ali manj je blefiranje, da smo iskreni..v bistvu pa govorimo in delamo tisto, kar bo partnerju, nasprotniku, sodelavcu, staršem, prijateljem ugajalo!

‘iskren sam do sebe, ondi , lepo te prosim, sama patetika-kdo pa je iskren sam do sebe; če bi bili mi vsi tako iskreni kot govorimo ne bi imeli ne prijateljev, ne partnerjev, so stvari ki jih je bolje zadžati sam zase, no to ne velja zame ampak za vas ostale-jaz sem zeloo iskren , še preveč ,zato nekak nimam nekih pravih frendov-no psa mogoče ampak on verjetno ne šteje’

Kako sploh zgleda biti iskren do sebe? kako se da sebe okol prnest?

Po zgornjem odstavku sem prepoznala sebe…sem zelo iskrena, kar me je velikokrat privedlo do kočljive situacije (ne samo v partnerskem odnosu) in na račun tega imam okoli sebe manj prijateljev kot je prstov na roki, so pa ti vsaj resnični prijatelji!

zakaj tega ne spremeniš………..zakaj si ne dovoliš..upsssssssss

ma…..veš..ti rabiš?!

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close