Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Islamizacija Turčije uspela trenutno v Srbiji sledi Slovenija in EU

Islamizacija Turčije uspela trenutno v Srbiji sledi Slovenija in EU

Iz članka na 24 ur:

“Vučić je medtem dejal, da se zatiranje in preganjanje Srbov na Kosovu nadaljuje, da albanska večina srbska imena zgodovinskih krajev nadomešča z albanskimi, da Srbi ne dobivajo pokojnin in štipendij, Albanci pa jih zatirajo z oboroženimi skupinami, ki bi se morale razpustiti. Navedel je še nekatere ukrepe kosovske vlade, kot je ukinitev dinarja. Srbi po njegovih besedah zaradi zastraševanja zapuščajo Kosovo.”

ZGODOVINA:

V Turčiji so MUSLIMANI leta 1915 pobili do 3 milijone pravoslavcev v več genocidih – armenski genocid. Vse premoženje poplenili in pokradli, ostalo nacionalizirali.

Sedaj je očitno na vrsti že Srbija. Dobili so Kosovo, ki ga islamizirajo. Zgoraj je navedeno kako. Podobno so naredili lansko leto v Gorskem Karabahu. Pravoslavce so izstradali do smrti, nato pa jih prisilno izgnali! Najbrž prihodnost pravoslavcev na Kosovu.

DOBRO SI PREBERITE – KER TOČNO TO SE BO VAM ZGODILO, kar se Srbiji dogaja ta trenutek, Gorskem karabahu lansko leto, Nigeriji ta trenutek, predelom v Indiji, kjer so v večini že muslimani…..

Samo idiot tega še ne vidi.

Nujno je treba prebrati dr. Bill Warnerja in se zavarovati, beri okrepiti imunski sistem pred grožnjo, ki je EU pač ne prepozna – ker se ji še ni zgodila! Poznajo pa jo Srbi, Armenci, Indijci, Nigerijci….. in ostali po celem svetu, ki mejijo na islam.

GOLOB JE IZDAJALICA IN KUKAVICA naše civlizacije. Pač glup je.

Vedeti pa je treba, da bodo muslimani preko prava uničili Slovenijo in EU. Odprte meje so klasični primer delovanje islamskih pravnikov po šarijskem zakonu in džihadu govorjenja, džihadu pisanja in džihadu denarja. TO JE REALNOST.

Muslimani so PLENILCI, vedno bili in bodo. Ovčke so kot naročene za volkove. Vsi vemo, da so kristjani ovčke. Če se ovčke same ne bodo  zavarovale, jih pač ne bo več…. bodo vsak dan na krožniku vokovom….  In točno to gledamo v Indiji, Izraelu, Gorskem karabahu, Srbiji, Nigeriji, Sudanu, Eritreji, Mozambiku itd. itd. itd…. Le Kitajska ima jajca – ker imajo večji IQ, so se pač zaščitili pred njimi.

Učite se iz zgodovine, preden se vam ponovi. Ko boste vi kot Nigerija, ki nima moči, Gorski Karabah, ki ni imel moči – ste gotovi…. GOTOVI… boste doživeli usodo SREDNJEVA VEKA v Sloveniji.

 

New Report

Close