Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ivancna gorica avto akcija

Ivancna gorica avto akcija

Katera za kj porednga dans po 14.00 iz okolice ivancbe… . Nagrada.. Pisi [email protected]..

Odgovor na objavo uporabnika
japajade526, 14.03.2024 ob 21:06

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši anonimno, 14.03.2024 ob 21:00

“žabica”,

ne bit taka, dajmo se lepo pogovarjati.

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
nisem šnelca, 14.03.2024 ob 20:28

Ne gledam teveja, za ponovna utelešenja pa vem tudi iz lastnih doživetij, ne samo iz literature. Ja, na Zemljo se res pridemo učit, da lahko po pouku slečemo kostum in gremo domov, čemur rečemo smrt. Naslednji dan, temu rečemo tukajšnje življenje, pa spet jovo na novo, dokler ne osvojimo vseh lekcij. Ni nam treba večno hoditi v isto šolo, ker prej ali slej v nulo obvladamo etiko in vrline duše, kot so ljubezen, modrost, razumevanje življenja, sočutje itd. Dokler kar naprej vračamo milo za drago, se učimo iz svojih napak in še nismo prišli kaj prida daleč. Šele ko znamo oproščati in razumeti stališče soljudi, se vzpnemo po lestvici dušnih vrednot in se bližamo diplomi.

 

“nisem šnelca”,

Res lepa hvala za to lepo in pomirjujoče sporočilo.

 

Želim si, da bi znal to ozavestiti in preseči svoje iracionalne čustvene odzive. To jezo in srd.

 

Sicer pa kot je rekel v telenoveli angel z zlomljenimi krili:

” Čas je vse kar imamo gospa Emilija. To je edino kar nam pripada in to je edino s čimer lahko upravljamo. Ničesar drugega ni. Materialne dobrine, talent in zdravje, vse to lahko danes imamo, jutri pa ne več. Smo edino gospodarji svojega časa. Mi pa ga zapravljamo. Sovraštvo, maščevalnost…Koliko smo časa porabili za negativna čustva. “

In spet. Kaj če bi se tega držal, o čemer tu pišeš. A veš koliko časa si ti porabil za brezvezna kreganja, za lovljenje nekih namišljenih sovražnikov, za “sedaj te bom pa res zajebaval do konca”, ker me nekje nisi podprla… Cel lajf se prepucavaš tu z ljudmi in na vsak način hočeš dokazat svoj prav. Cele dneve si za računalnikom ali gledaš novele ali spiš. Zakaj časa ne uporabiš bolje, bolj racionalno? Koliko zgubljenega časa si porabil za negativna čustva?

Pišeš te stvari, pa nimaš popolnoma nobenega uvida v to, kar sam počneš.

ji

New Report

Close