Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek izjava o med.over.net na TVSLO

izjava o med.over.net na TVSLO

… nisem gledal v celoti, toda bilo je govora o furumih, in Zvezdan Martič je tam dejal približno takole: ” zelo popularen je tudi forum na med.over.net, tam se ZBIRAJO NOSEČNICE!!!!”

Kaj res Zvezdan???

To je meni tudi bilo “čudno”!

LP, ina.

ina.

Tako je Zvezdan je naredil reklamo , seveda brez dogovora. Mislim pa, da ni rekel tam se zbirajo nosečnice, drugače pa si lahko ogledate oddajo tudi na njihovim spletnih straneh

Kakorkoli že , mislil je samo dobro in zato se mu najlepše zahvaljujemo. Če je to storil, ker se zaveda, da so naši forumi kvalitetni, potem moraet biti zadovoljni tudi vi, navsezadnje so na nacionalki pohvalili in opazili naš trud in delovanje.

Bodidte veseli, da ste na najboljših forumih, čeprav niste noseči, kajti ni samo en forum, jih je 150. In tako ima vsak svoj kotiček, trudimo pa se, da bi v vsej tej množici zagotavljali nivo, ki ga na večini forumov primanjkuje.

Kot so rekli v oddaji, vsaka popularna skupina ima svoj forum na katerem pišejo vse mogoče, pa je Game Over lepo povedal od 10 sporočil je 1 pozitiveno, ostali pa so del smrtnih grehov.
Predvsem Slovenskih: Nevoščljivost, škodoželjnost, zaničevanje, posmehovanje, pametovanje….Še dobro da tudi glasbeniki razumejo te slovenske lastnosti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close