Izkusnje s spletno trgovino Eobutev
evo – enaki odgovori, 13.12.2021 ob 20:23
Enaki odgovori kot zgoraj – sama hvala – izjemna kakovost pa bla, bla, pa naročila 9 parov čevljev, malo morgen. Pa obe, ki sta odgovarjali pred par dnevi, sta takoj zdaj skočili z odgovori. Jaz ne vem, če je zaupati tem poljskim in češkim spletnim trgovinam.
Pa kaj bi ti rada? Vprašala si za izkušnje, nekaj ljudi ti je povedalo svoje in zdaj so vsi lažnivci, ker ti pač hočeš slišat, da je dotična trgovina nateg? Če ne zaupaš, pač ne naročaj in tudi ne sprašuj za izkušnje, če jih nočeš slišat.
Meni pa ni jasno kako lahko obutev kupujete na spletu? Ko greš v trgovino, nimata niti dve firmi poenotenih velikosti za iste številke velikosti. Potem ko probaš na videz udoben čevelj, hitro ugotoviš, da je vse prej kot to. Da pa potem trikrat pošiljaš nazaj, ko nekaj ne ustreza, je pa tudi precej mimo?
Ping pong, 26.04.2022 ob 05:57
Pa ne mi rečt, šla si brskat da najdeš staro temo in jo zvlečeš na vrh. Glej naročila, dobila čez dva dni. Sama, si kriva, če ne obvladaš spletnega nakupa.
Sem iskala mnenja po netu, pa mi je to temo ven vrglo. In sem napisala svoje mnenje. Je kaj narobe s tem?
Skoda ker nisem googlala ze pred narocilom…..podpora strankam je res obupna!
modrivrag, 26.04.2022 ob 06:04
Meni pa ni jasno kako lahko obutev kupujete na spletu? Ko greš v trgovino, nimata niti dve firmi poenotenih velikosti za iste številke velikosti. Potem ko probaš na videz udoben čevelj, hitro ugotoviš, da je vse prej kot to. Da pa potem trikrat pošiljaš nazaj, ko nekaj ne ustreza, je pa tudi precej mimo?
To naceloma drzi, ampak ce kupujes znamko cevljev ki jo poznas, so cifre take kot so.
Poleg tega imajo na eobutvi tudi dimenzije v cm.
Sem zadovoljna z artikli na About you, vzamem ponavadi v akciji, sem zelo zadovoljna. Pri Eobutev, ki so skupaj z Moldivo, pa nisem. Kupila sem ene nizke gležnarje, da bom imela bolj za v dež. Naj bi bili usnjeni. Ampak, ko sem jih imela 2x obute, je bil čuden vonj, kot bolj po crknjeni govedi, nič kaj po usnju. Kupim potem še ene za zimo, z notranjim muckom, ma marija no, spet nek čuden vonj, kot bi jih imeli v kakšnem dimniku. Razočarana. Tako da počakam na kak artikel, da se večkrat zniža in če že, potem pri njih kupim.
Zzzzzz213, 27.12.2023 ob 16:46
Natočila že večkrat Rieker čevlje in Skecers in vedno vse ok. Naročim in čez 2 dni že dostava.
Dostava je pri obeh hitra. Naročila sem tudi sama Rieker, pri obeh, z muckom. Od teh Eobutev, imajo čuden vonj, kot da bi se dimile nekje. Včeraj sem jih imela. Danes imam obute od Rieker, kupljene pri About you, je pa ok. In tisti od Eoubtev, ki so prehodni nizki gležnarji, bojda usnjeni, res, ne vem, kje je bilo tisto usnje, ker je tak vonj, ki ni nič usnju podoben. Tako imam sedaj dva različna modela Rieker, oba z muckom in z zagotovostjo je razlika. Na About you bom še kaj kupila, počakala, da nekajkrat znižajo. Na Eobutev ali Modivo, pa nikdar več.