Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izliv sperme iz nožnice

Izliv sperme iz nožnice

Mene zanima,če imate tudi ve to”težavo” in kako jo rešujete:po spolnem odnosu,ko partner konča v nožnico,se sperma izlije iz nožnice, ko se vstanem in to me že preklemano moti.
Imam samo jaz to težavo ali ve tudi?In kako to preprečite oz si pomagate?

Hvala za vaše odgovore in lep sončen pozdrav

Ja saj to so verjetno “težave” kar vseh ;-o)
Midva rešujeva tako, da imamva vedno kje pri roki kaj za obrosat ;-O)

Lp, Zaza

OBRISAT, pa vložek potem , da se nakaplja gor in ne v hlačke.)))

Tudi jaz sem imela take težave na začetku. Pomaga gel za vlaženje. Meni je pomagal multy-gin gel, ki ga lahko kupiš v lekarni ali v DM-u. Prijetno hladi in vzdržuje normalen PH. Možno je namreč, da ti sperma tako zelo poruši ravnovesje v nožnici, da si bolj občutljiva na draženje. Pomagala sem si tudi z Bepanthenom, da sem si mazala zunanji del, ko sem se stuširala. Nato pa je zadeva minila – po kakšnih dveh mesecih.

Ali si prepričana, da ne gre za kakšno vnetje ali glivice? Tudi to lahko močno “načne” nožnično sluznico, ob dodatnem draženju s spolnimi odnosi pa te peče vse (tudi zunanji del).

Tudi tebi lep dan!

Joj, mene vročina daje!

Površno sem prebrala post 🙁 Pomagam si z brisačkam tako kot pravi Zaza.

Vlažni baby robčki za obrisat.

daš si cunco…

Mi ne mislimo, da je to “težava” 😉

Saj se malim cunjicam ne reče zastonj f** cunca :))))))))

Kakšna brisačka je obvezno pri roki, en paket mokrih robčkov v predalu, v gatkah za spanje itak vedno dnevni vložek (tudi sicer), ampak zdej sem opazila, da se najbolje te ‘težave’ losam, če grem kmalu potem na WC in sprostim mišice. Če ne lahko še ves dan kapljam večje količine.

Vendar se ne veliko sekiram, ker je to samo sedaj, ko sem noseča, drugače pa uporabljamo kondome in itak ostane vse tam not zapakirano 🙂

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Ko se  pritece ve tako lepo masno

Na veceju pol se enkrat pase ko vlazna

New Report

Close