Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iznajdljivost ….

Iznajdljivost ….

Natančno obrazloži svojo definicijo, da ne bi……..bil prostovoljec…..

Korenja ji manjka, korenja :)))))

aha!

hehehehehe .. ja zajči to bo … PROBAT je treba … pol pa še zažvižgat :))))

madonca .. me 2 uri ni .. pa je že tolk materjala tuki .. da niti približno ne dohajam nč več 🙂
.. sam pa paaaaaaaaaše tkole v avtu na ful naglas nabit tele Mokre sanje :))))) pa se še dret fino zraven … sej ni da bi zdej analizirala tiste čudne poglede mimoidočih .. ampak vseen ..

B. ma zmeri zablujence v avtu .. navije do fula .. pa gremo :)))))

Joj, Barbi mene je pa strah, kaj si mislijo ljudje, ko to slišijo. Ni za zanemarit dejstva, da se ti kdo pripopa v avto, pol pa……..
ja pol pa ti tudi jaz več ne morem pomagat…

a misliš da bi se mi kdo pripopal na avto .. zato da bi bol slišal :)))

hehehehehe

O, ne, k tebi noter v avto. Saj glasba ni problem, ne, ne..
problem je v besedilu……hehehe….
sicer pa če pride ta prav, je to čisto oki zadeva lahko..
je užitek večji……..
uhuhu

ja sej besdilo … tud jest sem mela v mislih besedilo :)))

drugač pa vidim , da ste s komadom že vsi seznanjeni 🙂 .. lepo lepo 🙂

še včeri noben ni mel pojma :)) ok Jani .. midva sva izjemi :)) … dans pa že vsem neki prihaja :))) hehehehehehehe … če to ni SUPEEEEEEEEEEER :))

He he he zajček… a je besedilo a ne 🙂 samo, zažge pa šele z musko a ne :)))))

Jani ma tud v avtu Zablujence :)))))

Glede na to, da so meli nekateri prebivalci tele gmajne tolk močne želje, sem jim komad lepo poslal po mailu…. če ga še kdo hoče… naj pocinglja :)))) Muca, na žalost tvoj mail ne prime……. boš morala drugje dobi inspiracijo za prihajanje :)))))

Jani

… men ni treba nč pošiljat :))))) jest že mam 🙂 .. mi je blo že pred časom dostavljeno 🙂 … uuuuuuuuuuh kolk sem bla pa takrat vesela 🙂

🙂

Ja sej.. zate tko vem, da maš Mokre sanje :)))))) Ups… komad “Mokre sanje” da ne bo kakšnih dvoumnih domislic :))))

Dober je a ne :))

Jani je bil tud vesel, ko je bil opozorjen na ta komad :))))

sanje so tko zmer .. včas tud mokre ane … madonca .. kam pa pridemo brez “mokrih sanj” hehehehehehehe

B.

jA HUDIČA A NIS PREBRAL,DA MI JE PRŠLO.hITR NA TEMO O MARIJI ODPRI IN SI PODROBNO PREBERI KAJ IN KAKO JE BILO..HEHEHEHEH
kAPIŠ?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A ne to pa ne vela…. n’č brat… treba je občutiti…. hm, pa ni blo dost močno… k se ni n’č čutilo :))))

Lep večer in lepo nočko!

Jani

heheh se vidi da nis prebral..uffff zaaj jest sploh pišem tuki gor k nič ne berete..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

O muca, muca :)))) Beremo, beremo. Veš da vse preberemo… sploh pa tvoje poste 😉

Jani čist vse prebere… res.

New Report

Close