Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Izrael je čudež, Izraelci so čudoviti ljudje

Izrael je čudež, Izraelci so čudoviti ljudje

So res fantastični, otok, ki je preživel sredi sovražnega arabskega sveta. Obenem pa imajo izjemno visok BDP. So vsestransko, zlasti tehnološko razvita država.

Vsaka čast!

“Če je vsak zahodnjak, ki bi osvobajal Palestino, enako zagret tudi za osvoboditev Gorskega Karabaha, Jemna in ostalih “Gaz”, ki se pred nami krvavo odvijajo na tem svetu, potem ga jemljem resno. Če pa je v igri in navdušen samo zato ker ima posebej rad Arabce ali z veseljem sovraži Jude, potem bi mu raje dal kako lopato v roke pa naj gre ceste popravljat, bo od njega večja korist.”

To kar sedaj gledamo po ZDA in EU je za kozlat! Za ta pametne pa je to dokaz kako močan vpliv ima islam na nas! Kako huda manipulacija, laži, zavajanja in spletkarjenja se dogajajo!

Za Gorski Krabah in umiranje ljudi zaradi lakote tam NIHČE NI VEDEL, ko so tam ljudje umirali, ker so jim muslimani blokirali edino ceste, preden so jih prisilno izselili! Nihče ni šel na ulice, nihče ne zahteva svobodnega Gorskega karbaha. Vse tiho.

GAZA PA KONTRA,….

Če še ne vidite in dojamete islamske spletke, zarote, moči, VPLIVA na glupe ljudi.. ste nekako zaostali.

Muslimani so večvredni od vseh ostalih ljudi! Grozljivka. Kot v grozljivki.

Tisto zgoraj je komentar iz 24 ur.

24ur.com/novice/tujina/ameriske-univerze-zajel-val-protestov-izbruhnili-spopadi-s-policijo.html

maurice samuels you gentiles we destroyers

hertzl masons

Kaj si ti butalec, ki limaš Jude.

Preberite si majhno in razumljivo knjigo Sharia law for non muslim by dr. Bill Warner, če vas zanima, kaj vas čaka pod muslimanskim zakonom.

Politična ideologija, ki temelji na uničevanju tujih civilizacij s spletkami, goljufanji, zarotami, lažmi (dokler ne dobijo premoči), ko jo imajo pa sledi klanje, plenjenje, islamizacija in zasužnjevanje.

Zapisana črno na belem in vsem dostopna v njihovih knjigah.

maurice samuel 1003984

judaics no dna

IZRAELKE PA GORDES LEPE ŽENSKE.

smoloko8

Izraelci so ljudje kot vsak drug narod. Eni so takšni, eni drugačni. Res pa je, da so Božje izbrano ljudstvo, ki ima vidno veliko blagoslovov na anjrazličnejših področjih.

hoffman

 

Malo je naš narod že pozabil na turške upade.

u gentiles

whatthey really think

New Report

Close