Izrečene besede ….
.. sem spet vse zamudila :(((
lepe besede, pa vse lubčke :((((( .. pa dnar ste potalal .. pa pikico pozdravil .. na, zdej ste pa še šli .. pod palmo v tople kraje .. jest pa samaaaaaaaaaaa :(( tuki :((
no, bom pa še jest napisala nekaj lepega … iz knjigice .. Mačji recepti z mišjo prilogo :)))
Recept za dolgo prijateljstvo …..
Pred spanjem si pripravi vročo kopel iz dišečih vrtnic in v njej namakaj svoj rep.
Ko se rep zmehča, z njim mahaj po svežem zraku toliko časa, da se popolnoma posuši.
Ko si zaželiš dolgega prijateljstva, svoj rep mehko ovij okrog prijateljevega :)))))
Lep dan vsem … pa pozdravček pikipoki :))
B.
evo Jani .. še en recept zate :)))
Recept za sladke sanje …
V skledo mleka zmešaj kilogram sladkorja.
Na vrh potresi sveže marjetice. Napitek posrkaj s slamico.
Če je mešanica prava, boš med srkanjem zaspal ,
v nasprotnem primeru dodaj še žlico sladkorja …
tisto čohanje nad repkom … tisto pa v mislih :)))))
B.
pa še mišja priloga osamljenosti ….. če se ne poznaš, si osamljen!
.. no, to je pa čista resnica :)))))
no ja .. da bi se približala Mariji .. bom mogla prej še mal .. možgančke trenirat, pa še kakšno življensko resnico popapcat .. se pa trudim :))))
B. ve da Jani niti pod razno ni osamljen … nima prostora za osamljenost .. ker ma tolk lepega v sebi .. da mora to ves čas delit z drugimi .. pa potem zmanka časa za .. osamljenost :)))))
ok .. če nisi za sladkor … pa naj bo …
… Recept za zaljubljene sanje …
Ponoči v steklen kozarec nalovi sanje.
Dodaj 2 žlici medu in 7 žlic babičinega čaja.
Vse skupaj na dušek spij pred zajtrkom.
Deluje do sedmih zvečer :)))))
in še mišja priloga :)))) Ljubezen imamo zapisano v srcu …
tko …
sem se pa razpisala :)))
a ti pa nisi šel z ostalimi pod palmo??? … delaš meni družbo :)))
B. , ki je fuuuuuuuuul vesela, da ma družbo
Potem pa tisto pesmico sigurno poznaš..tud je otroška na eni otroški kaseti..pa tud zelo poučna…
jaz se že en čas čudim kolk novih knjigic,pesmic..vsaga zelo poučnega za naše male sončke..zanimivo res!!