Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Izredno realistično prikazano nasilje, ki se odvija brez posredovanja policije

Izredno realistično prikazano nasilje, ki se odvija brez posredovanja policije

Izredno realistično prikazano nasilje, in zasledovanje “žrtve” ki se odvija brez posredovanja policije v urbanih naseljih in drugje.

POZOR grafični prikaz brez cenzure:

( https://x.com/Youridefou/status/1783645373615018257 )

https://x.com/Youridefou/status/1783645373615018257

Hecam se z naslovom in opisom no. Video je posnet tako, da ima maček, mačka na sebi pritrjeno kamero in sledi drugi mački ter jo lovi, ganja… Tako se vidi iz perspektive mačka kako to zgleda.

Zanimivo

Mački so zmešani.😺😺 Je pa vztrajen zasledovalec! Maček takole zasleduje drugega mačka in se pretepa, lastniki nimajo pojma o razburljivem življenju svojih ljubljenčkov.

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 26.04.2024 ob 23:15

Mački so zmešani.😺😺 Je pa vztrajen zasledovalec! Maček takole zasleduje drugega mačka in se pretepa, lastniki nimajo pojma o razburljivem življenju svojih ljubljenčkov.

Tale macek je ocitno nasilnez. Nasa macka je stara 8 let in ni vec zainteresirana za razburljivo zivljenje. Vse popoldne je predrnjohala na postelji. Ponoci trdno spi v hisi.  Odkar prihaja naokoli vaski macek, je raje notri. Macek je brezdomen, a ga vsi hranimo in pozimi poskrbimo, da ne zmrzne. Kdove, ce je ni on prav tako zasledoval, kot tale na posnetku preden se je odlocila, da bo svoje zivljenje prezivljala vec notri kot zunaj. Kajti nasemu vaskemu macku manjka skoraj ves uhelj – vsako leto je malo bolj obgrizen, vcasih krvav in na eno taco obcasno sepa. Ocitno so za njim hudi boji.

Naj bo preklet ta hudobni maček !

New Report

Close