Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek izvid krvi

izvid krvi

Jaz se takole zadnje mesece bolj slabo počutim, pa sem se naveličala zelišč, inhalacij, sirupov iz smrekovih vršičkov, avtogenega treninga, kitajske masti, ginsenga, propolisa, imunala in pozitivnega razmišljanja in sem zaokrožila do moje drage zdravnice. Povedala sem ji, da bi potrebovala stari dobri Ospen, pa se ni dala, hotela je slišati kaj več. In sem začela: da sem zoprna, da po stopnicah sopiham, da je izginil moj gromki smeh in ga je nadomestilo kašljanje starega kadilca, da imam v pljučih ca 7 kil peska in bi ga nekako rada dala ven.
“Bomo testirali kri.”
“A na vnetje?”
“Ja, pa na sladkor in holesterol.”

No, saj razumete, da že na daleč ne izgledam kakšna športnica, razen mogoče kakšna sumo borka. Ampak kaj za vraga imajo opisani simptomi s sladkorjem in holesterolom? Čez nekaj dni je prišel izvid krvi in drage moje, izvid res ni bil kar tako. Klicana sem bila k zdravnici, ki je precej neverjetno, pardon izrazu, buljila v izvid.

Železa imam dovolj, sladkor imam v mejah normale, negativnega holesterola praktično nimam, pozitivnega pa imam kot kakšni športniki. Takole na oko bi človek sklepal, da izvid pripada nekomu, ki cele dneve pije čisto studenčnico, hodi po gozdu in je travico. Ampak back to reallity, izvid pripada debeli Zofi, ki ima pri 175 cm 88 kil.
“Pojem veliko ogljikovih hidratov, mogoče pa oni pomalcajo ves moj holesterol.”, sem poskušala rešiti situacijo in dobila samo strog pogled že tako stroge zdravnice.
“Mesa ne jem kakšnih 30 let.”, sem poskušala naprej in tudi nisem dobila nobenega komentarja.

“Sumamed potrebujete.”, in sem šla, počutila sem se pa kot kakšen simulant.

Veste kaj? Upam, da bodo antibiotiki prijeli. In še nekaj: dobra volja res pomaga.

haha

:)))))))))))))))))))))))))) ful dobr napisano

:-))))))))))) ja Zofi, zgleda, da vse tiste meditacije in ginsengi in propolisi na tebe čudežno delujejo – torej kar nazaj k naravi!

Oooo super napisano!
Zofi, ti si res zakon. Vem, da smo ti pred leti svetovali, da napišeš knjigo, ker smo ti zagotovile popoln uspeh in 100xponovitev … pa nisi še???

Glede zdravstvenega izvida, sem brez besed.

Lep dan,
Kaja

:))) Knjigo? Hm, eno je pisati tole, eno pa knjigo. In že leta se ubadam, kako naj napišem magistrsko nalogo, pa še do osnutka nisem prišla. Kje je še kakšna knjiga.
Lepo se mej.

Zofi. tudi meni se dogaja. Počutje na psu, bolečine v kosteh, mišicah, glavobol, celo leto že hodim okrog dohtarja, izvidi pa eeenkratni.
Nimam pojma, kaj se dogaja.

Lepo te je spet brati.

Misliš, da je tako kot pri meni povezano z utrujenostjo oz. nespanjem?

Temu menda pravijo kronična utrujenost, ampak v tvojem primeru je vzrok pač ta, da si preobremenjena z otrokom. Jaz sem podnevi šla spat skupaj z otrokom, ponoči so pač joški trpeli.
Za ponoči ti ne morem dati pravega nasveta, ker so pač otroci različni in ni univerzalnega recepta.
Se mi pa zelo smiliš in vidim, da kondicije, da bi vse to prenašala, tudi nimaš.
Želim ti, da tvoj otročiček hitro zraste.

LP

A sumamed in dojenje gresta skupaj, kaj šele Ospen?

Lp, Srči

New Report

Close