Najdi forum

Izvidi

Vse kaže, da je sin fasal jetrno mononukleozo :(( Mislm, a nas bo kdaj kej falil???

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Vas pa res vse najde. Glede na to, kar sem prebrala o bolezni, vam želim, da boste hitro okrevali in da bo minilo brez posledic oz zapletov.

Vse dobro želim!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Skrbna,čimveč zdravja.Želim,da vam čimprej in brez posledic mine.
Vse dobro in objem!

o šajz na kvadrat 🙁
Skrbna, vi ste pa res bogi, saj vem, da nič ne pomaga, a mislim na vas …

Kje kdaj kako, zakaj ……..mi je prav žal 🙁 Nataša

Bolezni ne poznam. Upam pa, da se bo Žuži čimprej pozdravil. Srečno!

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

ojoj, bogi fantek. upam, da bo vse OK in to čimprej!! držimo pesti vsi trije!

WTF?!? Kva je pa to za ena bolezen?!?

Žužiju želimo čim prejšnje okrevanje.

Ojoj, upam, da se bo čimprej pozdravil.
Sem prepozno pogledala, da si že napisala, kaj je s sinkom.

Pozdravite se.

Mi je poznano, sem jo prebolela tudi sama.

Traja kar nekaj časa predno človek pride toliko k sebi, da je zmožen delati vse po starem. Drugače pa hudo je prvih 10 dni, mogoče 14, potem pa se klinična slika vedno bolj izboljšuje.

Pri meni je bilo kar hudo, jaz nisem mogla niti pit, ker me je tako bolelo žrelo, tako da sem bila tik pred tem da grem na infuzijo.
Prav spomnim se ko sem poizkusila po enem tednu popolne abstinence pri hrani, jesti naribano jabolko…..je trajalo za tiste par žlic pol ure da sem jih lahko spravila dol.

Veliko naj pije, počiva, pa bo. Potem pa upam da boste imeli nekaj časa mir pred boleznimi.

Lp

No, tik preden gremo spat: mali otroci naj bi jo še najlažje odnesli, tako da upam, da ne bomo skasirali “full program”. Vročina se danes drži pod 38, zato smo celo nekaj brkljali po balkonu, saj je revše sito domačih 4 sten do vrha glave. V sredo imamo kontrolo in upam, da bo šlo hitro na bolje. Nimam pa pojma, kje bi lahko hudiča staknil, z nikomer se ni “lubčkal”, edino roke pa res kar naprej tlači v usta, pa tudi vse, kar pride pod roko – grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Čim vročina pade pod 38, je stanje neprimerljivo boljše, danes je celo pojedel par žlic pireja in špinače, pije pa kot žolna. Lula pa še vedno živo oranžno :((

Trenutno se mi zdi najbolj važno, da bolezen mine BREZ posledic. Bomo pač prestali še to, samo da se ve, na čem smo.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Bogo dete malo!
Mu želim , da se hitro pozdravi!

Držim pesti!

Saj ne vem, če si sledila dogajanju pri nas, ampak te štekam popolnoma! Jutri grem po napotnico za odvzem krvi! Upajmo na najboljše!

LP,

N.

groza, mi grejo kar kocine pokonci. ubogi fantič! upam, da se stanje kmalu izboljša!!!!!! zdržite še!

A pa to zdaj razstaja? Že druga v kratkem času (v eni družini jo imata mamica in hčerka), prej pa še nikoli nisem slišala za to bolezen.

New Report

Close