Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Izvoli backa!

Izvoli backa!

Zdaj imaš novo kačo, brez kur in kokodakanja, ki te motijo!

Kako sta ljubka;))..Backa nori od ljubosumja, ker Kir sedaj veliko časa posveča Maji, nekoč ga je na enak način njej in tega ni več in Backa rata žlehta;))….in tega ne prizna, raje kokodaka in vse nas spreminja v kure…Backa..saj bo boljš, saj veš, da je Kir od vseh in od nobenega!

Dragi..ne sekiraj se, lušnt te je brat, čeprav sedaj uživaš z drugo,))…backa se bo že sprijaznila!

Oh kaj vse dela virtuala :))

www.studentarija.net

Jaz sem odgovorila že na drugem postu, ker vsaj tukaj nisem hotela motiti. No, se strinjam s teboj -JAZ, ampak nočem biti povod za slabo voljo, tako da bo verjetno bolje, da se umaknem za nekaj časa.
Torej, uživajte še naprej!

Nikakor se ne umikaj sladka Maja.

Kako si prepričana, da imaš ti prste vmes, ha ha? Lahko ti rečem le to, da je forum namenjen “tudi” izmenjavi mnenj. In kot sem rekla, premalo je kritičnih akterjev.

Seveda, kako prav imaš, ha ha!!

A ne, Ruby, ti že veš….pozdravček zate!

Maja, le zakaj bi se pa ti umaknila in le zakaj bi te ganile besede ene Backe…ki se je očitno preveč zatopila v svet virtuale in sedaj trpi, jo daje ljubosumje, vsaj tako jo je brati, pa naj ona to še tako taji!

Maja, tukaj smo, ker nam tako paše in nikoli vsem ne bomo všeč in če se ti tukaj počutiš vredu, ostani, če se ne, pa le pojdi..včasih paše malo ilegale, pa ne zaradi drugih, ampak človek se res naveliča bockanje tule, saj te razumem!

In kot je Backa napisala, so dnevi, ko norimo in so dnevi, ko nam norenje nekoga drugega, ko se nam zdi tako norenje brez veze, obledno…ampak zakaj bi potem žalili..naj uživajo, saj smo vsi enkrat na istem in mogoče naše norenje moti nekoga drugega, pa nas zaradi tega nihče ne napada…se pač umakneš..si tiho in se vrneš, ko ti seks v mestu spet paše!

Ti le ostani Maja in naj te tale forum ne spravlja v slabo volo..tukaj smo vsi lahko vse..vsak od vsakega..na koncu pa le vemo kako in kaj;))..za ljubosumje tukaj ni placa;))..hihi

Občedna si, res..ampak mene ne moti, te je zanimivo brati, sedaj novo Backo, ki je vse to moti kar se piše tukaj, kar tukaj pišeta Kir in Maja, nekoč ne dolgo nazaj si pa to počela ti..zakaj si tukaj, če te to sedaj moti ali celo boli, draga Backa?? Objemi svojega dragega in z njim realno uživaj..Kir ima pač sedaj drugo..kaj čmo;)))))))))))))))!

Kako si Backa?Imaš kaj metuljčkov v trebuhu in …te kaj ščemi?

Slabo si brala domačo nalogo……
A ker se ti vtakneš v čisto vse, kar je seveda prav in največja pravica foruma, ti bom odgovorila, čeprav s tabo ne klepetam sicer, res pa imaš ti večkrat monologe z mano ali o meni…..
Morda, ker si tako prepričana, da o vsem in o vseh vse veš.
A dvomim, da je svet tako zelo raven in popoln……

lp

Kako si ondi danes?

Ko te “vidim” mi srce začne veselo prepevati.Sem pomladansko,torej v razcvetu.

Z največjim veseljem se vtikam vate, zakaj že…jaz vem..tebi ni treba!

Še z večjim veseljem pa se vtikam v nekoga, ki začne “žaliti”..zakaj že..naj ponovim, bere se te kot ljubosumno žensko…in tako te tule ne berem le jaz..zato bi se jaz vprašala..kdo tukaj “slabo” bere…

Pa nema veze Backa..ti le uživaj..to je pravica tega foruma..

Kje pa je danes prikupna Maja?

Lepo. Pomlad je tu! Zdaj pa bo, ha ha….tisto, kar praviš imaš tako rad….kiklce, najlonke, petke….mjam!

A ker si tud ti ljubosumna, ha ha?

Uživaj dalje tudi ti, glede vtikanja pa…..hm, imam rajši, saj veš kaj, ha ha! Tebe zagotovo ne….

Tako je .Maja je zelo priljubljena in brez nje je na monu velika praznina.pogrešam jo,zelo.Pa ne samo jaz.

Obožujem minike in vse ostalo.komaj čakam,da ženskice zamenjate garderobo.

Tole je še napisala naši predragi Backi in odšla…
***************
Jaz sem odgovorila že na drugem postu, ker vsaj tukaj nisem hotela motiti. No, se strinjam s teboj -JAZ, ampak nočem biti povod za slabo voljo, tako da bo verjetno bolje, da se umaknem za nekaj časa.
Torej, uživajte še naprej!
*****************

Pa saj si to prebral nodek…tako veš zakaj je taka tišina dons tu…Maja in Kir sta v ilegali;))…

Škoda mi je Maje…Kaj bi mi malo segreli sceno in uživali v najslajšem?

Ja jaz sem tako ljubosumna..joj..se kar tresem..in zato se tako vtikam vate..hihi…v pravo veselje mi je to-priznam!

Nodek ..mene čaka delo..ti pa kar segrevaj..saj nisi sam tule..segrej backo..mogoče ti pa rata tisto kar je pri Kiru izgubila,))..hihi..mal zezanja mora biti..je tko luštno..neda;))! Imej lep dan!čao

Bodi tudi ti v cvetju.Lepo se imej.

New Report

Close