Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Izvor problemov je tudi pri nas, ne le pri Kitajcih

Izvor problemov je tudi pri nas, ne le pri Kitajcih

Kitajci imajo lahko na nek dan samo 10 novih primerov in statistiko, da število okužb upada. Problem je, kaj se z njimi zgodi, ko jih spustijo iz množične karantene. Spet izbruh.

Zakaj bi pa morala vsak druga oseba iz Kitajske videt Benetke? Marco Polo je dolgo časa edini videl Kitajsko, ane. Še lepše je, če kraje poznaš samo iz knjig in slik. Ta neverjetni boom, da mora vsak bit vsepovsod, je moderen pojav, ki ga vodi po eni strani hiperdobiček, po drugi strani sprevržena ideja o izvenevropski hiper izmenjavi ‘kultur’. Večanje števila konzumentov.

Torej, kje je bila potreba po izbuhu spustit not Kitajce in zakaj niso TAKOJ preventivno ustavili letala iz Kitajske? Francozi jedo polže in če bi neka bolezen izvirala iz polžev, mislim da nobena država ni tako odvisna od mase Francozov, da jih ne bi čisto zaprli iz vseh strani kot Galijo iz Asterixa in Obeliksa. Samo Kitajce pa ne ker so ubožci drugačne rase kot mi in ker smo bolni v glavo z marksizmom.

Glede na to da raziskave kažejo, da virus res ni iz laboratorija ampak iz živali, to pomeni, da nam to daje narava kot nek ventil in opozorilo, da smo zabluzli. Narava nas bo vzela, če bomo hiper boomerji.

To, ko se počutimo ‘slabo’, da nič ne moremo storit, to so te umetne sanje o enem svetu. To so sanje, ki si jih kot otrok imel ob Michael Jackson videu al pa ob Imagine, da bi ja cel svet se držal za rokce in da bi se vsi razumeli. To bo treba dat na stran. V naši državi je treba virus iztrebit, ter se družit le z državami, kjer so virus tudi izrebili (Hrvaška, Avstrija), med vsako aktivno državo pa ne samo zapret meje, ampak naredit stene. Na tovorni promet to ne rabi vplivat, seveda ob posebnih pogojih in varnostnih ukrepih nad temi, ki promet izvajajo, ali pa pac zgradit medmejne avtomatizirane vlake za tovor, ker bi to bilo kul.

Ampak naš cilj je virus v naši državi popolnoma ustavit in zato so potrebni drastični anti-en svet ukrepi.

Problema niso znali ustavit, ker so se a) bali bit šovinisti in ker b) niso želeli izgubit dobička. Zdaj pa vsi dobivamo ta račun.


Glede na to, da bo po predvidevanjih vrhunec pandemije šele čez pol leta lahko brez skrbi spustimo tistih par stotisoč zdravih ali bolnih kitajskih turistov v Evropo…..

Da se zajetiz, kot pravim je na nas da pragmatiziramo in nehamo z ultra multi kulti in hiper dobičkom za tiste, ki jim ni mar za blagor družbe.

Kitajce spuščamo vsepovsod, ker imajo polno denarja in jih je ogromno in imamo radi denar, torej ker smo bolni v glavo s kapitalizmom, nima rasa nič s tem. Kar vprašaj okoli, kakšen porast kitajskih turistov je.

Ja saj pravim.

Kitajce spuščamo vsepovsod, ker imajo polno denarja in jih je ogromno in imamo radi denar, torej ker smo bolni v glavo s kapitalizmom, nima rasa nič s tem. Kar vprašaj okoli, kakšen porast kitajskih turistov je.
[/quote]

New Report

Close