Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek JANŠA DRŽI BESEDO!

JANŠA DRŽI BESEDO!

Na tem forumu se prebrala, da je g. Janša edini človek v Sloveniji, ki drži dano besedo.

Če je to res, potem bo jutri “frčal” minsiter Podobnik. Sicer pa ga. Janša ne drži dane besede. Saj kolikor se jaz spomnim je prav včeraj izjavil, da bodo potrebne zamenjave. Danes pa že o tem ni bilo ne duha ne sluha.

Torej počakamo in videli bomo ali je naš predsednik vlade res MOŽ BESEDE.

L.p.

In potem svizec zavije čokolado v folijo….

In kdo bo prišel namesto Podobnika, tudi v firmah ne moreš kar tako nekoga zamenjati, saj je za to točno določen postopek, ki pa poanvadi zahteva čas.

če pa to narediš na hitro, pa ponavadi plačuješ veliko več, kot če ga pustiš in rečeš naj nič ne dela.

Stvari niso vedno samo črne in bele, v podjetjih še zdaleč ne, kaj šele v politiki, ko je vse kodrlajsasto in 10.000 barv.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Janša ,da drži besedo…ne ga lomit:-)

Ne vem kako so ljudje sploh lahko tako bedasti, da se prepucavajo okoli držanja besede.

Politična igra v RS je igra kolektivnih političnih organov in različnih koalicij, zato nihče ni ravno avtonomen pri držanju svojih obljub. Za kaj takega bi morali imeti večinski sistem, iz volitev bi kot zamgovalka lahko izšla le ena stranka, potem pa bi se lahko pogovarjali ali je ali ni držala besede.

Ja drži besedo,Hrvati delajo cesto proti Melišču,nasip pa je bil kamuflaža,Hrvati pravijo da je njihov kataster in to lahko delajo.Mlini Škodelini in Bužini so piranski kataster,pa Slovenci ne smejo tja ker pravijo da je to hrvaško Kdo je tu nor??

Primož,

glede zamenjave pa ja menda ne bi smelo biti problema. Saj kot pravi sedanja oblast ima na razpolago ogromno strokovnega kadra.

Strinjam se tudi, da tudi v podjetju ne moreš kar tako nekoga čez noč zamenjati, da je zato potreben čas. Pa se vseeno dogaja, danes si, jutri nisi.
Kako pa so lahko gospoda Jankoviča in še vrsto drugih menagerjev kar čez noč zamenjali. In nanjihova mesta postavili druge.

Strinjam se tudi, da s takšnimi menjavami (čez noč) lahko narediš več škode kot koristi, ampak v zadnjih dveh letih se je to delalo pospešeno in se še dela.
In komu kaj mar?

Primož, tukaj se motiš … v firmi te zamenjajo, da rečeš keks … res pa, da višje kot si, težje gre! Pri nas so jih zmetali na ulico kar precej, stare čez 50 let, zaposlili pa ene mladce, ki zdaj “rešujejo” firmo, seveda za veliko višjo plačo, to je pa tudi vse. Dela se pa slabše kot prej …

Moje mnenje je, da je razprava o tem, kdo je v politiki mož beseda brezpredmetna. Vedno je in bo obstajal razkorak med obljubami in dejanji ! Janševa vlada je tu vse prej kot izjema !
Se še spomnite kaj vse je obljubljal v svoji predvolilni kampaniji ??!!

Obljubljal že, obljubljal, ampak za kateri 4-letni mandat je govoril???? Zaenkrat še vedno “popravljajo” napake prejšnje oblasti, hvalijo se pa tudi s tistim, kar jim je prav ta prejšnja vlada, že napol servirala … takrat pa nič ne govorijo, da so oni sami samo še pikico dodali ….
Sicer pa, vsi so bolj ali manj enaki in vsem je najlepše pri koritu … ups, pomota! … vsi najraje služijo nam, narodu, čeprav je tako težkoooooo …

in kaj jim je prejšnja vlada servirala? nezaupanje, ki ga obučutimo ljudje, ko govorimo o vladi. edino to. mene kar mine, ko se nanjo spomnem in na “moža besedo” Ropa – spužvo.

to, da so vsi isti, ste se navadili govoriti v komunizmu, ko so res bili vsi isti in vi še vedno očitno živite v komunizmu. meni pa se zdi, da se je ta vlada izkazala, ker ne dela proti človeku in nima takih interesov kot prejšnja – zdeli so se mi resnično najbolj neumni in neliberalni. to je samo moje mnenje.

Ja, od kod si pa sedaj komunizem na dan privleku? Očitno si res že star, ja, mlajši niti več ne vemo, da je pri nas kdaj bil, če je sploh bil?! A ni bil pri nas svoje dni le socializem?

Seveda, ampak ta novi imajo vsi paranojo pred komunizmom, pa njihov vodja je sam bil komunist. Jah, ni jim pomoči …

komunizem pod krinko socializma – bolj elegantno in nedolžno se sliši – reči mu, kakor mu hočeš. vsi vemo, kaj je bilo. vi, ki pa tega ne veste, bi bilo pa za vas mogoče dobro, da bi vedeli, ker vsaka grozota postane le bleda senca realnosti čez toliko in toliko let. in na žalost ljudje hitro pozabljajo, kar jim ne paše.

Avtor: ====0=====
Datum: 14-09-06 13:17

komunizem pod krinko socializma – bolj elegantno in nedolžno se sliši – reči mu, kakor mu hočeš. vsi vemo, kaj je bilo. vi, ki pa tega ne veste, bi bilo pa za vas mogoče dobro, da bi vedeli, ker vsaka grozota postane le bleda senca realnosti čez toliko in toliko let. in na žalost ljudje hitro pozabljajo, kar jim ne paše.

z drugimi besedami potiskanje travm v podzavest, ki se nato izrazijo v avtodestruktivnosti in alkoholizmu (česar je simptomatično največ v državah, ki so se izvile iz komunizma)

sicer pa je LDS izvedel nad Slovenci najbrutalnejši socialni darwinizem, so sinovi vredni svojih očetov

Hercules!!!

Janša drži besedo?????? A znaš ta vic povedati o konca????

Janša drži besedo. Bolj kot vsi dosedanji “visoki” politiki.

Kdaj je Janša držal besedo !!!!????

Njegovo kariero spremljam še od takrat, ko sva skupaj s tisoči drugih pospremila Tita na zadnjo pot v Beograd. Besede ni držal nikoli. Ima samo veliko potrebo stalnega povzročanja konfliktnih situacij in incidentov. Brez tega bi ga že zdavnaj pozabili.

EJ, ima pa lepe plastične zobe (na FSPN je imel še svoje) in rdečo srajco ( srp in kladivo je verjetno skril na podstrešni – nikoli ne veš kdaj ti kaj pride prav).

P.S.
Kdo iz slovenske vlade zna spodaj napisan komad na pamet ?
” U ime svih nas iz pedeset i neke za zakletvu Titu ja spjevao sam stih ……..”

Janša zanesljivo – kot rotwajler drži besedo – SAMO NE SVOJE!

Janša drži za besedo. Menda ja.

New Report

Close