Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Janša elegantno zažugal Toninu

Janša elegantno zažugal Toninu

Janša elegantno zažugal Toninu: To bi pomenilo izstop iz koalicije!
Glede glasovanja na interpelacijah, kjer se je koalicijska NSi pri glasovanju o pravosodnem ministru Marjanu Dikaučiču vzdržala, pa je dejal, da z vidika, da je za uspeh interpelacije potrebnih 46 glasov, ni pomembno, ali glasujejo proti ali se vzdržijo. “Drugo pa je estetski vidik situacije, a tu imajo koalicijske partnerice svobodo za tehtanje, kaj komu koristi ali škodi. Če pa bi koalicijska stranka podprla katero koli interpelacijo, pa bi bila to kršitev koalicijske pogodbe, ki bi pomenila, da taka stranka tudi izstopi iz koalicije,” je pojasnil.

https://www.zurnal24.si/slovenija/janez-jansa-sloveniji-se-nikoli-ni-slo-tako-dobro-kot-sedaj-377048

Pobč mora ubogati in delovati v dobro naroda, ne pa samo svojo mamo ščititi.

adijo NSI. spet ne boste prišli v parlament. si že rihtate nove službice?

https://siol.net/novice/siol/nsi-zunaj-parlamenta-me-frustrira-43491

Ali ni največja nevarnost za demokrščansko opcijo pravzaprav Janez Janša, ki je vsrkal večino volilnega telesa, na katerega ciljate tudi vi?

Janez Janša razvija profil, ki ni demokrščanski. Ker pa dolgo časa ni imel tako rekoč nobene alternative – zanjo ni poskrbel niti Andrej Bajuk –, so ljudje pač volili opcijo, ki so jo čutili kot močnejšo. Ker je politični profesionalec, je Janša vešče izkoristil možnost in zase dobil največ. Izgubil pa je vsaj enega partnerja.

 

no, če se bodo pri vizjaku vzdržali, bodo sploh riti – že to,da so se pri temu dikavčiču so pokazali da so riti…

sprry za sdtranko, ki se ne zna ali boji jasno odločiti in povedati svoje stališče in raje tehta glede na častne interese in hinavi tako – taka s to vzdržanostjo največ pove – da je navadna rit hinavska in nevredna najmanjšega zaupanja.

pacient zna samo grozit, pa drugega nič. Pajaci ki niso iz s(d)s greznice se pač uklanjajo njegovi volji zaradi poslanskih plač, ker vejo, da več ne bodo po volitvah sedeli v parlamentu.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 24.11.2021 ob 23:31

pacient zna samo grozit, pa drugega nič. Pajaci ki niso iz s(d)s greznice se pač uklanjajo njegovi volji zaradi poslanskih plač, ker vejo, da več ne bodo po volitvah sedeli v parlamentu.

to je to.

Ni mu zažugal, samo dejstva je navedel.

New Report

Close