Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek janša in jasnkovič

janša in jasnkovič

kok se je jj smejal ko so ga zabrisali iz merkatorja. in kok je bil potrt pa jezen ko mu je jankovič nasadil roge kot župan ljubljane. pol je pa jj še javkal da je to zato ker je imel enolewtno volilno kampanjo. ja ,bivši komunist jj, saj si mu jo ti naredil

Ja, je Janša naredil kar veliko neumnosti v povezavi z Jankovićem. Tako da so mu zrasli kar veliki rogovi.

Povrh vsega pa se JJ res obnaša kot navadni pubertetnik (kot ga je označil Janković). Pa saj ne more biti drugače, če se druži s pubertetnicami.

Ja kok sta šele vidva v puberteti.

Jankovičev sin je tretji najbogatejši človek v Sloveniji.

se človek vpraša..

Janševa hčerka je še študentka. In ima svoje lastno stanovanje (ki ji ga je kupil očka) na morju, kjer dneve in noči žurira in na veliko razsipava z denarjem, s katerim jo zalaga zopet njen očka…

se človek res vpraša….

Ja in kaj?

A ko je ata Jankovič zakupil cel hotel, da s emu je sine poročil, pa je blo ok, ne?

Jankovič lahko skrbi za svojo mularijo, Janša pa ne sme??

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

med jankovičem pa janšo je velika razlika
jankovič je kupil prpadel merkator leta ne vem kerga in sicer tako, da je na svojo hišo vzel hipoteko in s tem denarjem plačal nakup. to je naredil zato, ker je verjel v svoje sposobnosti in je vedel, da bo iz te firmne naredil najboljšo firmo v državi, kar se je tudi zgodilo. za delnico je dal naprimer 100 tolarjev iztržil pa 10 jurjev npr. kaj je tukaj nepoštenega.
zdej pa poglejmo sodobne tajkune ala klemenčičleva pa une ki merkur prevzemajo, denarja nimajo nič, vzeli so pufe zastavili pa so delnice triglava in merkurja , ki jih sploh še nimajo, saj jih bodo kupili s tem pufom oz. klemeničičeva jih je že. al pa poglejmo JJ, a s plačo 6000 evrov lahko živi razsipno kot jankovič. kdo je zdej kle kriminalec pa kdo pošten.
jaz osebno menim da so politični veljaki pokradli skb kaj so pa 15 let z orožjem delal pa vsak osel ve.

New Report

Close